Campanya Hub Campanya: Lightning Hammer - Da Krong (Quang Tri) Vietnam.

9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#1
LIGHTNING HAMMER

5é Grup de Forces Especials

REQUISITS

Arma3 + Apex + GM
Pre-set: BASIC + TERRENYS +VIETNAM + GM

CONTEXT
Estiu de 1967 - Zona d'operacions de Da Krong - Quang Tri, Vietnam.

Quang Tri es la regió mes al nord de Vietnam del Sud i mes a la vora de la línea de separació DMZ entre Vietnam del Nord i Vietnam del sud. La regió es la primera parada a Vietnam del Sud de la ruta Ho-Chi-Minh i el control de les poblacions civils a la zona està sent durament disputat.

Durant el dia la situació està dominada per les forces americanes. Per la nit les forces nord vietnamites, amb ajuda del Viet Kong local, fan incursions per provar les nostres defenses o atacar les nostres posicions. Posen trampes o mines i adoctrinen a la població civil o castiguen als civils que han cooperat amb nosaltres.

Per tant s'han de patrullar constantment les zones al voltant de les nostres bases per detectar i evitar que l'enemic estigui preparant al nostre voltant zones i cobertures per donar suport a futurs atacs a les nostres instal·lacions.

També hem de patrullar les zones civils per fer sentir la nostra presencia i fer el possible per guanyar els cors i les ments dels civils vietnamites, fent-los veure els avantatges del nostre ideal de llibertat contra la pérfida propaganda comunista. Aixó vol dir evitar, dintre de les possibilitats de la missió, les baixes de civils innocents.

Però hem de ser conscients de que molts civils donen suport al Viet Kong. De fet, un nombre indeterminat de civils, son membres actius del Viet Kong: En quant cau el sol, deixen les feines del camp i agafen un arma.

Per aquest motiu, les operacions es tenen de fer evitant que la població civil, observant les nostres accions, intueixi els nostres plans d'acció. Perquè es molt probable que l'informació caigui immediatament en mans del Viet Kong.

Per sistema s'evitarà realitzar insercions aéries a menys de 1000 m. d'un objectiu a fi de evitar prevenir-lo, a menys, es clar, que es tracti d'una operació regular d'asalt aeri amb prous tropes i supports, a on el procediment normal es fer l'inserció tant a la vora com es pugui del objectiu i les zones d'aterratge rebran prèviament una preparació adequada de l'artilleria per millorar la seguretat de l'inserció que estarà coberta per CAS.


Missió 1: Hearts and minds
Com a part de la nostra missió de pacificar vietnam, hem de guanyar-nos els cors i les ments (hearts and minds) de la població civil perque deixi de donar suport al viet-cong i ens ajudi a eliminar aquesta amenaça, Patrullarem poblats locals per deixar sentir la nostra amistosa presencia. Anirem a les poblacions de Ban Khe, Banhar i Khe Luoi per acabar el trajecte al moll del ferri del riu Ben Hai


Resultat de la missió:
FRACÀS
La missió avança a bon pas, pero a Banhar la patrulla es trova amb resistencia viet-cong. Inicialment s'apodera del poblat i s'aconsegueix intel.ligencia, pero poc després, sota foc desde un spiderhole, es van produint baixes i l'arribada de forces enemigues des-de l'oest acaba amb l'aniquilació total de la nostra patrulla.

Asistencia:

Atunero
Copess
Rush
Basset
Roder
Perites66
Via
Kronus


Missió 2: Rescat

Aquest matí a primera hora ha sortit una patrulla per fer una missió de 'Hearts & Minds' que tenía que fer acte de presencia pels poblats de Ban Khe, Banhar i Khe Luoi per acabar el trajecte al moll del ferri del riu Ben Hai a on s'havien de trobar amb una PBR.
Poc després de sortir, han cridat per demanar suport d'artilleria entre les poblacions de Ban Khe i Banhar i a l'est de Banhar. Posteriorment hem perdut contacte amb la patrulla i la PBR encara els espera al lloc d'extracció al ferri del riu Ben Hai.
Seguirem la ruta per descobrir que ha passat amb la patrulla perduda i completar la missió original

Resultat de la missió:

FRACÀS
El grup de rescat troba un bunker ocupat i en el procés de netejar-lo es produeixen baixes que requereixen tornar a base a buscar un altre RTO. Al tornar al camí, es trepitja un IED que elimina al 50% de la patrulla i els supervivents decideixen tornar a base.


Asistencia:

silverarrow
atunero
basset
hadrianus
rush
tricoman
Perites66
Strayson
Copess
via
kronus

Missió 3: Gravat en pedra

Finalment un destament de la 25 divisió d'infanteria va trovar les restes dels components de la primera patrulla desapareguda. A la butxaca del líder es va trovar un mapa del viet cong amb marques en un punt a la vora de Camp Sarge. Fins a on sabem, aquest lloc només son una pila de roques enormes, pero, per si de cas, farem un reconeixement.

Resultat de la missió:
EXIT
Ens hem desplaçat amb M-113 fins a la zona d'operacions. S`ha eliminat un petit escamot de Viet Congs pel camí. Al arribar hem trobat un complexe amb varies coves que el viet-cong utilitzava com base d'operacions. Les coves han estat netejades amb exit (hem tingut 3 baixes i un MIA) i s'ha recuperat intel de qualitat que farà les delicies dels nois d'intel.ligencia a Khe Sanh. També s'ha aconseguit alliberar un presoner d'una cova que el vietcong utilitzaba com presó i centre d'interrogatori. Malhauradament alguns dels presoners han estat morts quan s'ha netejat la cova amb grenades. Bodycount:29

Asistencia:

SilverArrow
Atunero
Rush
Strayson
PapaÓs (KIA)
Via (KIA)
Copess
Roder* (KIA)
Norfolk
Basset
Tricoman
Perites (MIA)
Kronus

*S'ha presentat tard.

Missió 4: Punts Febles, Punts Forts.
El mapa que vam recuperar de l'enemic a les coves, conté unes ubicacions marcades que supossem indiquen llocs a on el Viet Cong s'ha fet fort. Farem una exploració de Search & Destroy.

Resultat de la missió:
FRACAS
Després d'assolir el primer objectiu (A on hem perdut dos homes) i quan ens aproximavem al segón objectiu, la nostra força ha estat agafada en una pinça entre una patrulla enemiga i les tropes que hi havíen al objectiu. La patrulla ademés ha aconseguit flanquejarnos. Resultat: Tots morts.

Asistencia:
SilverArrow (KIA)
Atunero(KIA)
Copess(KIA)
Basset (KIA)
Fenrir(KIA)
Flanhagan (KIA)
PapaOs(KIA)
Strayson(KIA)
Shanna(MIA)
Tricoman(KIA)
Perites66(KIA)
Kronus(KIA)

Missió 5: Qui la fa, la paga
L'alt comandament, sumament preocupat per les quantioses baixes patides per la nostra unitat demana que li donem la volta a la truita ràpida i contundenment. Hem de millorar el ratio de "Bodycounts" o podem fer les maletes i deixar Vietnam als comunistes i de pas deixar que envaeixin Texas i Washington DC. S'ens donarà un objectiu idoni per fer realitat aquesta demanda del comandament.

Resultat de la missió:
EXIT
l'objectiu de la missió d'avui era emboscar una, pot ser dues, patrulles del Viet Cong. Aixó s'ha aconseguit. Malhauradament, l'equip d'assalt s'ha trobat de morros amb la segona patrulla quan investigaven una casa al costat del camí i han estat eliminats. Les restes de la patrulla Vietcong ha continuat l'atac cap a el grup de comandament, causant baixes i els supervivents s'han retirat cap a LZ Savage.

Asistencia:
Atunero (KIA)
Copess
EnricPC (KIA)
Fenrir
Hadrianus (KIA)
Lagiacrus (KIA)
PapaOs
Perites66 (KIA)
Shanna
Silverarrow (KIA)
Via (KIA)
Kronus (KIA)

Missió 6: El turó de la carn picada
Recents atacs amb morters a la nostre base, han demostrat una precisió fora del comú. Creiem que el vietcong te un observador d'artilleria amagat a un dels turons propers a la nostra base. Sortirem en misió de busqueda i destrucció.

Resultat de la missió:

Asistencia:

Missió 7:

Resultat de la missió:

Asistencia:

Missió 8:

Resultat de la missió:

Asistencia:

Missió 9:

Resultat de la missió:

Asistencia:

Missió 10:

Resultat de la missió:

Asistencia:
 
Last edited:
M'agrades: SilverArrow