Dissabte 19 de Octubre a les 2200Z - Op. Kasserine

Atunero

Més pesat que Kuban
Personal Arma
19 Maig 2016
1,003
97
48
#1


REQUISITS
ArmA3 + Estàndard del grup (CBA, ACE3, TFAR) + CUP Terrains + Atunero Maps + Iront Front Lite A3

SITUACIÓ

El mariscal de camp Erwin Rommel ha ordenat un atac al pas de Kasserine contra el II Cos de l'Exèrcit de EEUU que manté posicions al llarg de la serralada de l'Atlas.

FORCES AMIGUES

- Deutsches Afrikakorps.

FORCES ENEMIGUES

- II Cos de l'Exercit de EEUU.

MISSIÓ

La 21.ª Divisió Panzer ha estat movilitzada per tal d'avançar cap al pas de Kasserine, pero abans Rommel vol assegurar una serie de punts de vigilància que mantenen els aliats prop del pas. Es per això que ha enviat diversos batallons de reconeixement per pendre per sopresa aquestes posicions i per tant permentre l'avanç dels nostres tancs.

EXECUCIÓ

Fliegen
1. Preparar equipament al campament.
2. Assaltar i mantenir el primer complex.
3. Assaltar i mantenir el segon complex.
4. Assaltar i mantenir el poblat de Hazar-Kedh.

ADMINISTRACIÓ/LOGÍSTICA

Vehicles:

1x Kubelwagen.
1x Kubelwagen amb MG42.
2x Opel Blitz transport.
1x Sd.Kfz 251.
1x Opel Blitz suministraments.

COMANDAMENT/SENYAL

Senyals:

Fliegen 0: HQ
Fliegen 1: Primera esquadra
Fliegen 2: Segona esquadra

ROLS

Fliegen 0
Tinent:
Sargent:
Operador de radio:
Tirador:

Fliegen 1
Caporal:
Fuseller:
Fuseller:
Fuseller:
Fuseller:
Fuseller AT:
Ametrallador:
Metge:

Fliegen 2
Caporal:
Fuseller:
Fuseller:
Fuseller:
Fuseller:
Fuseller AT:
Ametrallador:
Metge:


ASSISTENTS
-

IMPORTANT

- Per poder jugar necesiteu descarregar el pack de mapes Atunero Maps i l'última versió de l'Iron Front Lite A3, Us recomano baixar-vos aquest últim de l'Steam Workshop ja que s'actualitza bastant sovint.
- El sistema mèdic es el de l'ACE3 Bàsic, hi ha revive amb 1 sola vida
 

Magnetar

Més pesat que Kuban
22 Abril 2014
1,011
0
0
Kassel, Alemanya
#8
M'agradaria tornar a emfatitzar en un tema molt recorrent al grup i que s'ha insistit moltes vegades: no comprovar que un company estigui realment mort!

En aquest cas em va passar a mi durant la partida, em van ferir i vaig quedar-me inconscient durant una bona estona. Dos companys canten que m'havien tocat però no prenen cap més acció. :çnopas: :çnopas:

Hem d'agafar la rutina de comprovar que els companys encara estiguin vius, donant foc de cobertura quan sigui necessari i no quedar-se amb el: "l'han tocat, està mort".

Fins a la propera!
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#9
Moltes gràcies companys per la partida, molt entretinguda.

El meu mini resum de la partida:

Acte I: Aproximació
- Després de fer un atac frontal amb els vehicles a les posicions enemigues no hem tingut present que un dels vehicles amb suport d'ametralladora només tenia uns 15 graus de radi d'acció de manera que teníem enemics a davant però no els hi podia disparar per no tenir la posició del vehicle adient així que ha tocat sortir per potes del vehicle i actuar a peu. Hem tingut una mica de descontrol en aquesta posició potser perquè estem acostumats a tenir comunicacions de radio. Hem pogut rebutjar tropes enemigues que s'acostaven a la nostre posició però un blindat americà ha començat a atansar-se a la nostra posició i ens ha tingut en escac una bona estona. He fet us del Panzerfaust dos cops pensant que l'havia neutralitzat però en treure el cap m'ha deixat anar una bona ràfega de metralla que m'ha deixat ferit greument. He estat inconscient una bona estona [he vist passar en Diplock amb algun altre company però suposo que m'havien donat per mort] fins que he recobrat el sentit i m'he arrossegat fins a retrobar-me amb els meus companys on en Kronus m'ha pogut fer un embenat de primers auxilis encara però havia perdut tanta sang que a l'estona he mort.

Acte II: Reforçaments
- Després d'incorporar-me (respawn) com a reforç he pogut escorcollar algun company abatut al campament per agafar-li un rifle amb mira i m'he dirigit a la posició de les nostres tropes. A mig camí m'he trobat amb Gobe amb un camió que m'ha acabat d'apropar a l'avantguarda. Allà les ordes han estat agafar munició i donar suport a la resta de les nostres tropes, fent de tirador. Hem estat treballant en equip amb Kronus fent d'observador i jo de tirador (com en els vells temps ç;) ) castigant les tropes enemigues a distància mentre la resta de companys atacaven també a distància fent us d'un vehicle semioruga. La cosa s'ha anat posat interessant quan les tropes enemigues han sortit de cacera i han sigut abatuts mica en mica amb l'ajut dels companys que estaven amb en Diplock. Després hem començat a avançar posicions amb en Kronus per endinsar-nos al terreny enemic i ha sigut quan ja hem perdut el contacte visual amb la resta de les nostres tropes. Hem fet neteja fins a topar-nos amb un blindat americà que ens ha donat caça. Ens havíem separat intentant fugir del soroll de les cadenes abans que ens trobés però no he tingut massa i tot i aconseguir refugi en una casa el blindat ha fet foc deixant-me ferit greument. Kronus ha vingut en la meva ajuda i m'ha pogut curar parcialment però per fer-ho ha hagut d'exposar-se als soldats enemics de manera que ja ens tenien completament localitzats dins de la casa. Kronus ha intentat sortir corrents però només de treure el nas per la porta una ràfega d'ametralladora l'ha deixat fulminat a terra ferit molt greument amb la mala sort que era massa lluny perquè el pogués arrossegar a una posició segura així que no m'ha quedat un altre opció que intentar mesures desesperades. He llançat una granada lluny de la meva caseta per intentar despistar a l'enemic i he sortit corrents tan bon punt ha esclatat la granada. He aconseguit sortir de la casa i enviar-li un record al blindat americà amb el meu Panzerfaust però no li he fet més que pessigolles. En un segon intent just abans de disparar-li novament m'ha fet una ràfega d'ametralladora que m'ha deixat estès al terra just a escassos metres del meu company.
 

Atunero

Més pesat que Kuban
Personal Arma
19 Maig 2016
1,003
97
48
#11
El que et va recollir amb el camió vaig ser jo, en Gobe s'hagues perdut ç:D

I la veritat es que hauria estat millor si hagues funcionat la segona versió que vaig fer, ja que havia arreglat bastantes fallos del sistema medic i de la IA, pero tot i així em va agradar molt. El millor moment va ser l'assalt al primer campament disparant la segadora a tot drap i veient com els americants queien com a mosques, molt bo :çsi: