Salutacions d'Elessar

Elessar

Nou usuari
8 Abril 2012
44
0
6
#1
Hola Companys,

Em dic Jordi (àlias "Elessar") i porto més de 10 anys en això de la simulació virtual, he format part de tres esquadrons virtuals volant Falcon4, IL-2 i Lock-On i IL-2, però fa 3 o 4 anys que no volo i estic una mica oxidat: primer problemes de hardware i després 2 fills... a més sempre he volgut volar en un esquadró català, us acabo de trobar i estic flipant.

çXD

Vull tornar-hi amb el IL-2 CoD ja que l’escenari de la Batalla d’Anglaterra sempre és el que més m’ha agradat. Tinc un ordinador de desembre 2010 i el Saitek X52 PRO amb els pedals.

M’agradaria molt que m’acceptéssiu al vostre escuadró, no tinc molt de temps però sempre es pot dedicar unes hores al vol amb els companys a la setmana. Oi? ;)

Ara m’instal.laré el TS3 i a veure si trobo algú pel servidor.

S! :çseny:

- Elessar -
 
13 Maig 2011
2,426
0
36
Figaró upon Còngost
#2
Benvingut company Elessar!!

Ara per ara tenim el CloD una mica (bastant) aturat, i tirem força del seu antecessor Il-2 1946 amb els diversos pegats i afegits però aquí no descartem mai res! ç:D

Així que posa't còmode i ens veiem pels cels virtuals catalans! :çseny:
 

Elessar

Nou usuari
8 Abril 2012
44
0
6
#4
Moltes gràcies per la rebuda!

M'acabo d'instal.lar el TeamSpeak3. Per cert, jo tinc el IL-2 2946 instal.lat, però com es que voleu més el 1946? no us agrada el CloD?

Salutacions

- Elessar -
 
9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#6
Benvingut Elessar!

Doncs si... volem mes el IL2-1946, de fet, al CloD molts l'anomenem el Cliffs of Bugs. Està una mica verd. A veure si quan treuen la segona part el milloren. Amb el IL2 original va passar el mateix, fins que no portaven un parell de versions no els hi va acabar de quedar rodó.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#11
Benvingut als Cavallers del Cel, entrar a formar part d'aquesta comunitat no és solament un honor, també és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb altres grups.
Aquesta és una comunitat que té dues coses en comuna, la seva passió pels simuladors de qualsevol tipus, i l'ús del Català com a llengua oficial de la comunitat, en un panorama on fins ara no es trobaven grups de simulació virtual exclusivament catalans.

Primer de tot, llegeix les Normes d'ús del Fòrum i la Normativa de la comunitat si encara no ho has fet.
Després llegeix el tema Com allistar-se per com confirmar el teu ingres als Cavallers del Cel.
Tot seguit mira el tema Els primers passos, per saber com començar a participar amb nosaltres.

I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, busca partides, proposa missions, i xerra amb la resta de companys al TS.
 

Elessar

Nou usuari
8 Abril 2012
44
0
6
#13
Ok, companys... m'estic instal.lant el IL-2 i affegint tots els pegats... a més de crear un nou perfil pel joy.

Per cert ue no és el 4.11 l'ultum patch? he vist al fòrum que la "oficial" és la 4.10.1

Fins aviat!
 
13 Maig 2011
2,426
0
36
Figaró upon Còngost
#14
Estàs ben informat:

Volem amb la 4.10.1m doncs és la que permet la inclusió de mods com l'Ultrapack 3 i el HSFX 5.01 que són amb els que volem regularment.

La 4.11 està molt bé, doncs ofereix millores importants de la dinàmica del simulador, però per contrapartida no inclou masses escenaris ni avions.

No està de més tenir-lo instal·lat en una còpia a part :çsi:
 
8 Abril 2012
44
0
6
#18
Hola de nou Companys!

Us volia saludar, fa uns anys que no passava per aquí. Estic mirant a veure si m'instal.lo tot de nou.

Abraçada gent!!

- Elessar -