Campanya Hub Campanya: Phantom Fury

Status
No està obert per a més respostes.

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
984
91
28
#1
1631898731829.jpeg

Operation Phantom Fury
Requisits
Basic + Terrenys + Moderna + Global Mobilization + Prairie Fire o PF Data
Context

La Segona Batalla de Fallujah, anomenada Operació Al-Fajr (en àrab: الفجر, lit. "l'alba") i Operació Phantom Fury, va ser una ofensiva conjunta nord-americana, iraquiana i britànica al novembre i desembre del 2004, punt més alt del conflicte durant la guerra de l'Iraq.

Va ser dirigida pels marines dels Estats Units contra els insurgents iraquians a la ciutat de Fallujah, i va ser autoritzada pel govern provisional iraquià nomenat pels Estats Units. L'exèrcit nord-americà la va anomenar "alguns dels combats urbans més durs en que han participat els marines dels Estats Units des de la batalla de la ciutat de Huế a Vietnam el 1968".

Aquesta operació va ser la segona operació important a Fallujah. Anteriorment, l'abril del 2004, les forces de la coalició van lluitar a la Primera Batalla de Fallujah per capturar o neutralitzar elements insurgents considerats responsables de la mort d'un equip de seguretat de Blackwater. Quan les forces de la coalició van lluitar contra el centre de la ciutat, el govern iraquià va sol·licitar que el control de la ciutat fos transferit a una força de seguretat local dirigida per iraquians, que llavors va començar a emmagatzemar armes i construir defenses complexes a tota la ciutat fins a mitjan 2004. La segona batalla va ser la batalla més cruenta de tota la guerra de l'Iraq per a les tropes nord-americanes, i destaca per ser el primer combat important de la guerra de l'Iraq que es va lliurar únicament contra els insurgents, enlloc de les forces de l'antic govern iraquià baasista, que va ser destituït el 2003.

Unitat
1a Divisió de Marines, 1er Batalló de Reconeixement, Companyia Bravo "Hitman", 1er Escamot "Hitman 1". Un binomi de Scout Snipers de la 1ra Companyia de Force Recon anirà adjunt a l'escamot durant l'operació.

1631902083546.png

Duració i condicions de victòria
La campanya durarà aproximadament unes 10 sessions en diferents fases, les primeres missions seràn més centrades en l'assalt i control de la ciutat mentre que les darreres es centraràn a operacions quirúrgiques per neutralitzar les bosses de resistència.

La campanya es donarà com a guanyada si es superen satisfactòriament totes les missions, puguent repetir cada missió un cop en cas de fallar (amb un líder diferent). El nombre de baixes no comptarà com a penalització (se suposa que al ser combat urbà n'hi haurà bastantes).

Cinta
En cas que la campanya acabi en victòria, tots els participants a almenys un 75% de les missions (comptant repeticions) rebràn una cinta meritòria.

(Pendent de dissenyar).
 
Last edited:

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
984
91
28
#2
ORDRE D'OPERACIÓ

I. SITUACIÓ

Fallujah, província de Al Anbar. El 31 de Març quatre contractistes de seguretat americans de l'empresa Blackwater van ser emboscats, executats, mutil·lats i penjats d'un dels ponts de la ciutat. Les imatges van donar la volta al mon, i ha esdevingut una qüestió a resoldre.

pontfallujah.jpg

El control de la ciutat es fa molt complicada aquests darrers mesos. Se sap que dins la ciutat hi ha una forta presència d'insurgents vinculats a Al-Qaeda i d'altres grups fonamentalistes, com l'Exèrcit Islàmic d'Iraq i alguns grups baasistes, cosa que fa imperativa la necessitat d'actuar per tal d'aconseguir controlar la ciutat i neutralitzar els moviments insurgents que se n'han apoderat.

S'han mobilitzat les forces de la coalició principalment conformades pels Regimental Combat Team 1 i el Regimental Combat Team 7 de la 1st Marine Division. Reforçats per forces del US Army, US Navy (SEALs), USAF, britànics i iraquians.

A. Forces Enemigues

Bel·ligerants

Al-Qaeda
Exèrcit Islàmic d'Iraq
Ansar al-Sunna
Baasistes
Altres grups insurgents de caire islamista

Localització

Es presumeix repartides per l'interior de la ciutat.

Actitud

Majoritàriament defensiva.

Força

2.000-3.000 combatents.
1.000 dels quals dedicats, la resta insurgents reclutats recentment.
Armament d'orígen soviètic, possibilitat de vehicles lleugers, armament estàtic d'alt calibre i ús extensiu d'artefactes explosius de fabricació cassolana (IED i VBIED).

Curs d'acció probable

Atrinxerar-se, rendició poc probable. Perill d'ús d'artefactes explosius en cas de trobar-se rodejats.

B. Forces Aliades

RCT1

3rd Battalion, 1st Marines.
3rd Battalion, 5th Marines.
1st Force Reconnaissance Company.
1st Reconnaissance Battalion (nosaltres).
1st Tank Battalion.
Marine Aircraft Group 39.
Altres unitats secundàries.

C. Adjunts, relleus i suports

Adjunts

Sierra (binomi SS del 1st FRC).

Relleus

Cap.

Suports
  • Bateria BUSTER 2-1 (3 peces M119A2), artilleria de 105mm a FOB Razor.
  • EAGLE 1-3 (AH-1W Supercobra), CAS estacionat a FOB Razor.
  • ANGEL 1-2 (UH-1H Huey), CASEVAC/MEDEVAC, estacionat a FOB Razor.
  • HOG 3-1 (A-10C Warthog), CAS estacionat a Camp Fallujah.
II. MISSIÓ

Assaltar la ciutat de Fallujah i recuperar-ne el control.

Eliminar els grups insurgents que s'hi han refugiat.

Garantir la seguretat per al retorn de la població civil.

III. EXECUCIÓ

Intenció del comandament

Recuperar el control sobre la ciutat de Fallujah de la província d'Al Anbar i neutralitzar les forces insurgents vinculades a Al-Qaeda que s'hi estarien refugiant.

A. Concepte d'Operació

Hitman 1 com a part del 1st Recon Bn, s'encarregarà de realitzar reconeixement per guiar els suports disponibles, també de netejar la ciutat de nord a sud, assegurant edifici a edifici i evacuant qualsevol civil que pugui quedar. Serà prioritaria l'obtenció d'intel·ligència i recollida d'informació sensible. Es podràn realitzar tasques mes concretes a petició del comandament.

B. Tasques unitats de maniobra

Netejar edificis, neutralització o captura d'insurgents, desactivació d'artefactes explosius, destrucció d'armament, obtenció d'informació sensible sobre el terreny, detenció de civils.

C. Tasques unitats de suport

Reconeixement, controlar vies i carrers, oferir foc de supressió, ús d'armament pesat, peticions d'artilleria, CAS, evacuació de baixes, assistència mèdica, serveis logístics.

D. Instruccions de coordinació

Els elements de suport de Hitman 1 s'encarregaran de controlar els carrers i vies adjacents i de realitzar reconeixement extensiu de la zona d'operacions, mentres que els elements de maniobra netejaran els edificis propers i asseguraràn els voltants. La crida de suports externs (artilleria o CAS) només es realitzarà en cas de necessitat, per exemple per destruïr una posició enemiga forta. S'haurà d'assegurar abans que la zona es lliure de civils o d'altres unitats aliades.

Regles de Combat

A. Tens el dret d'utilitzar la força per defensar-te d'atacs o amenaces.
B. S'ha de retornar foc de manera efectiva i ràpida per anul·lar la capacitat ofensiva enemiga.
C. En ser atacat per elements desarmats, s'haurà de respondre amb el mínim de força necessària i proporcional al nivell d'amenaça.
D. Es pot utilitzar la propietat civil per acomplir amb la missió. S'hauràn de minimitzar els danys a la propietat i infrastructures.
E. Tot element armat present dins la ciutat i no identificat com a combatent de la coalició serà considerat hostil i podrà ser neutralitzat.
F. Tot element desarmat present dins la ciutat i no identificat com a combatent de la coalició serà considerat enemic i s'haurà d'identificar i detenir.
G. Tot element armat present fora de la ciutat i no identificat com a combatent de la coalició serà considerat enemic i s'haurà d'identificar i detenir. S'obrirà foc en defensa pròpia.
H. Tot element desarmat present fora de la ciutat i no identificat com a combatent de la coalició serà considerat civil.

Recorda:

1. Tracta a totes les persones amb dignitat i respecte.
2. Utilitza el mínim de força possible per a realitzar la missió.
3. Estigues sempre preparat per actuar en defensa pròpia.

IV. SERVEIS I SUPORTS

A. General

El punt d'avituallament i suport principal de Hitman 1 durant tota la operació serà el FOB Razor.

B. Materials i Serveis

Disponible zona de briefing, hospital de campanya, vehicles, recanvis, reparació, re-amunicionament, provisions i manteniment.

C. Evacuació mèdica

WIA aliat es realitzarà a ser possible per terra fins a l'hospital de campanya mes proper. En cas de ser possible, s'habilitarà una LZ segura en una zona oberta de la ciutat i es realitzarà l'evacuació amb helicòpter, utilitzant marcatge amb fum verd de dia i estroboscòpica durant la nit.

WIA enemic, es realitzarà quan sigui possible una evacuació per terra a l'hospital de campanya més proper.

KIA aliat, es realitzarà evacuació per carretera quan sigui possible del cos.

KIA enemic, no es realitzarà evacuació del cos. La tasca la realitzaràn unitats de logística de rereguarda.

D. Personal

POW enemics s'hauran de registrar a fons i despullar completament per verificar que no duen artefactes explosius. Se'ls interrogarà in-situ si es possible, en cas contrari es duran al HQ més proper per a la seva extracció de l'àrea d'operacions.

Es calcula que el 90% dels civils han abandonat la ciutat, tanmateix es probable que en trobem, en cas de trobar-ne se'ls ha d'identificar, revisar, detenir i escortar fins al HQ més proper. Si es possible, obtenir intel·ligència d'ells i entregar racions humanitàries.

E. Miscel·lània

Hitman 1 disposa de diversos Humvees, 6 x M1043A2 (M2HB), 2 x M1043A2 (Mk19), 1 x M1152 RSV (Logístic), tots ells carregats amb armament i material extra per la durada de l'operació, es rebràn subministraments addicionals un cop al dia als punts logistics habilitats. El Humvee RSV va carregat amb material extra i addicionalment una M240B amb diversos cinturons.

Tot l'armament i material enemic s'haurà de destruïr in-situ mitjançant l'utilització d'explosius o granades incendiàries.

V. COMANDAMENT I SENYAL

A. Comandament

Estructura

HQ 1st Platoon (Hitman 1-0):

- Platoon Commander
- Platoon Sergeant
- Field Radio Operator
- Special Equipment
- SARC

1st / 2nd / 3rd Squad (Hitman 1-1 / Hitman 1-2 / Hitman 1-3):

- Pointman
- Team Leader
- Radio Operator
- Assistant Radio Operator
- SARC
- Slackman

FORECON SS (Sierra):

- Spotter
- Sniper

Successió del comandament

Platoon Commander -> Platoon Sergeant -> Hitman 1-1 Team Leader -> Hitman 1-2 Team Leader -> Hitman 1-3 Team Leader -> Membre més veterà

Localització HQ

HQ 1st Recon Bn: FOB Razor.
HQ Bravo Company: FOB Razor.

B. Senyal

Callsigns

HQ 1st Marine Division: Chaos.
HQ 1st Recon Bn: Godfather.
HQ Bravo Company: Hitman 0.
HQ 1st Platoon: Hitman 1-0.
1st Squad: Hitman 1-1.
2nd Squad: Hitman 1-2.
3rd Squad: Hitman 1-3.
1st FORECON SS: Sierra.
105mm: BUSTER 2-1.
CAS AH-1W: EAGLE 1-3.
CAS A-10C: HOG 3-1
CASEVAC / MEDEVAC UH-1H: ANGEL 1-2.

Freqüències

Canal 1: Malla interna Hitman 1 + Sierra.
Canal 2: Malla CAS.
Canal 3: Malla CASEVAC.
Canal 4: Malla Artilleria.

Instruccions RTO

Realitzar check de radio abans d'iniciar l'operació i durant periodes perllongats de silenci.

Marcatge

Fum verd: Evacuació mèdica (designar LZ).
Fum vermell: Enemics a prop.
Fum morat: Designació objectiu (per foc pesat/artilleria/CAS).
Marcador IR estroboscòpic: Marcatge nocturn.
 
Last edited:

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
984
91
28
#3
ORDRE D'ALERTA 200411071700

I. Situació

El comandament de la divisió vol tenir disponible un escamot de reconeixement per a possibles tasques durant la nit prèvia a l'assalt.

Forces aliades

Hitman 1.

Adjunts, relleus i suports

Sierra (Binomi SS).

II. Missió

Hitman 1 i Sierra han d'estar equipats i preparats per a rebre noves ordres.

III. Execució

Equipar-se i formar a FOB Razor i esperar noves ordres.

IV. Serveis i suports

No aplica.

V. Comandament i senyal

No aplica.
 
Last edited:

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
984
91
28
#4
ORDRE FRAGMENTADA 200411071800
PATRULLA DE RECONEIXEMENT


I. Situació

Davant l'imminent assalt a la ciutat de Fallujah, s'ha constatat una important manca de reconeixement dels suburbis situats al nord-est de la ciutat. Hi ha informes d'intel·ligència que situen una petita força enemiga en aquest sector i que podria estar preparant atacs per la rereguarda.

Informe meteorològic

Bon temps, no s'esperen precipitacions, poca probabilitat de boira i en general bona visibilitat. Vent suau-moderat de component nord.

Forces enemigues

Localització

Suburbis del sector nord-est de Fallujah.

Actitud

Defensiva.

Força

10-20 insurgents.

Curs d'acció probable

Emboscades, IED, etc.

Forces aliades

Hitman 1.

Adjunts, relleus i suports

Sierra (Binomi SS).
Consultar ordre d'operació per als suports disponibles.

II. Missió

Patrullar carretera de l'est de FOB Razor, realitzar reconeixement de les immediacions i neutralitzar qualsevol amenaça

III. Execució

A discreció del comandant de Hitman 1.

Es recomana realitzar comboi de Humvees. L'hora d'inici no ha de ser mes tard de les 1900.

IV. Serveis i suports

Consultar ordre d'operació.

V. Comandament i senyal

Consultar ordre d'operació.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
984
91
28
#5
ORDRE FRAGMENTADA 200411072000
NOVES ORDRES


I. Situació

Un comboi de fluixistica que avançava per l'autopista que rodeja Fallujah, ha rebut l'impacte d'un projectil guiat, possiblement un ATGM estàtic. Un dels camions ha quedat inutilitzat i ens demanen que assegurem la via per a que els combois puguin circular sense problemes.

Forces enemigues

Localització

Voltants de 077036.

Actitud

Defensiva.

Força

2-5 insurgents.

Curs d'acció probable

Defensar posició.

II. Missió

Localitzar la posició de la llançadora ATGM i neutralitzar-la.

III. Execució

A discreció del comandant de Hitman 1.

IV. Serveis i suports

Consultar ordre d'operació.

V. Comandament i senyal

Consultar ordre d'operació.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
984
91
28
#6
ORDRE D'ALERTA 030008112004


I. Situació

FOB Razor 030008112004.

Cel clar, nit fosca.

Forces aliades

Hitman 1.

Adjunts, relleus i suports

Sierra (Binomi SS).

II. Missió

Hitman 1 i Sierra han d'estar equipats i preparats per a rebre noves ordres.

III. Execució

Equipar-se, formar a FOB Razor i esperar noves ordres.

IV. Serveis i suports

No aplica.

V. Comandament i senyal

No aplica.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
984
91
28
#7
INFORME STRATINT 08112004

Després d'analitzar els documents capturats per Hitman 1 s'ha determinat que Al-Qaeda estaria fent servir la mesquita d'Al-Aqsa com a polvorí per emmagatzemar explosius. Es presumeix que els insurgents defensaran la posició, i es probable que es trobi fortament minada i fortificada. Es recomana utilitzar CAS contra les posicions pròximes, tot complint amb les RDC (cal recordar que NO es poden delmar edificis religiosos).
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
984
91
28
#8
ORDRE FRAGMENTADA 030008112004

I. Situació

1st Tank Bn, 2nd Coy (Zona ferroviària nord)

Forces enemigues

Localització

Voltants de 047015. Mesquita Al-Aqsa.

Actitud

Defensiva.

Força

20-40 insurgents.

Curs d'acció probable

Defensar posició, realitzar emboscades.

II. Missió

Capturar i controlar mesquita d'Al-Aqsa.

III. Execució

Hitman 1 sortirà de FOB Razor en comboi de Humvees, avançarà cap a l'AO per la carretera i assaltarà i capturarà la mesquita d'Al-Aqsa. En arribar, defensarà la posició i esperarà noves ordres.

Consultar informes d'intel·ligència per a més dades rellevants.

IV. Serveis i suports

Consultar ordre d'operació.

V. Comandament i senyal

Consultar ordre d'operació.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
984
91
28
#9
ORDRE D'ALERTA 110008112004


I. Situació

HQ 110008112004

Cel clar, dia assoleiat.

Forces aliades

Hitman 1.

Adjunts, relleus i suports

Hitman 1.

II. Missió

Hitman 1 i Sierra han d'estar equipats i preparats per a rebre noves ordres.

III. Execució

Equipar-se i formar a Company HQ i esperar noves ordres.

IV. Serveis i suports

No aplica.

V. Comandament i senyal

No aplica.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
984
91
28
#10
FI DE CAMPANYA

Hem arribat al final de la campanya i tot i el gran nombre de baixes sofertes, ha resultat en victòria. Com es habitual, passem a fer entrega de les cintes per premiar l'assistència a la campanya. Tot i que inicialment habia previst un mínim de 10 missions, al final s'ha quedat una mica curta la campanya amb 9, degut al canvi del repositori. Tanmateix el percentatge de tall es manté, recordeu que aquesta cinta només prèmia l'alta assistència durant la campanya.

A continuació les dades d'assistència:

Tunyi - 9 (100%)
Basset - 9 (100%)
Copess - 9 (100%)
Stein - 6 (67%)
Fontber - 3 (34%)
Inoxca - 7 (78%)
Papaos - 9 (100%)
Perites - 8 (89%)
SilverArrow - 6 (67%)
Strayson - 9 (100%)
Via - 5 (56%)
Vini - 6 (67%)
Janfotre - 5 (56%)
Roder - 6 (67%)
Shanna - 7 (78%)

Obtenen cinta:

Tunyi
Basset
Copess
Inoxca
Papaos
Perites
Strayson
Shanna

Cinta:

(Pendent)

Se us assignarà la cinta a la vostra fulla de servei tant bon punt estigui fet el disseny.

Moltes felicitats a tots i en especial als frikis que heu estat el 100% de les missions ç:D

Fins la propera!
 
M'agrades: Vini i Copess
Status
No està obert per a més respostes.