Campanya Hub campanya: Owl's Watch

4 Febrer 2020
19
9
3
26
#1
portada2.jpg
REQUISITS

ArmA3 + APEX + GM
Mod-set: Bàsic, Terrenys i Moderna

I. Context:

Any, 2021
Després de la pandemia de COVID-19, Xina agafa una política expansiva cap al pacífic, sobretot després de ser una de les nacions que millor ha sortit de la crisi sanitaria. Dintre d'aquesta política està Tanoa, part de les Illes Horizon. Aquestes han patit molt severament la pandèmia, a més d'un terratremol al final de 2020, enfonçant encara més l'economia de les illes. El drac assiàtic, aprofitant la situació, ha començat a moure fitxa a nivell econòmic i polític. Compra de minerals i enviament de material humanitari a les illes. Per tant, Tanoa és veu cada cop més avocada a la infuència xinesa.

El problema ve, sobretot, de numbrosos vaixells de mercaderies que apagan el seu GPS durant la ruta cap a l'illa de Tanoa, i al tornar a reapareixer, la seva línea de flotació ha pujat. No és dificil deduir que aquests vaixells que provenen de la Xina, deixen matèrial desconegut a l'illa i no precisament poc material. Tot aquest moivent posa en risc la seguretat de diverses nacions de la CommonWealth. Entre elles, Australia, la qual ja està en el punt de mira del drac roig.

Per la part britànica, després del brexit, s'ha decidit augmentar la presencia global a la resta del món. Com a prova d'això, al 2020 es va anunciar un augment del presupost de defensa, el qual va comportar una expansió de les forces i alguns canvis interns. Per l'altre banda, des dels 5 EYES, s'ha entrat en força per estudiar el que passà a l'illa. Malauradament, ha desaparegut un company del MI6. Amb tot això s'ha decidit intervenir amb una operació encoberta de les tropes britàniques.


Política a Tanoa:
Després de que el govern local falles de manera estrepitosa en la lluita contra el covid, ha entrat en una crisi important. Com a resultat del descontentament han sorgit petits moviments heterogenis d'insurgents. No hi ha un grup principal, sobretot després d'aquestes útlimes setmanes, on les institucions locals han començat una campanya molt durà contra la lluita armada. Per l'altre costat, el crim organitzat també ha patit la crisi. I des de fa un temps s'ha tornat molt més hostil contra el govern i la població.

Economia a Tanoa:
Tanoa, abans de la pandemia, sobrevivia a través de la mineria i del turisme. Després del COVID, només li queda la mineria. I és important destacar el paper de la Xina en les exportacions de l'illa. De ser la segona, ha passat a ser el major comprador de Tanoa per una diferència abismal. Per tant, tot el relacionat amb la mineria i el comerç per mar està blindat per les autoritats locals.
Les altres dos industries a descatcar és la indústria fustera i la industria del sucre. Les dos també han patit força i han passat varies vagues obreres.
Per últim tenim la indústria elèctrica, per motius més que obvis està també molt protegida.

II. Area d'Operacions:
Tanoa, per el moment ens centrarem en la illa principal.
III. Qui sóm?:
1200px-Insigne_Special_Reconnaissance_Regiment_(SRR).svg.png

El govern britànic ha decidit enviar un petit grup del Special Reconnaissance Regiment (SRR). En anys anteriors, aquest grup d'operacions especials no tenia un paper tant actiu i en aquests nombre. Ara bé, amb els canvis que ha patit les forces britàniques i amb les noves necesitats, s'ha decidit reorganitzar el SRR per ser una força amb una mica més de muscul per missions on es requireixi obtenir inteligencia en una àrea d'operacions complicada i per missions encubertes.
Contara amb una estructura semblant a les unitats recons regulars:
- 3x Èquips de 6 soldats. Medusa 1, 2 i 3.
1. Home punta
2. Líder
3. RTO
4. Metge
5. Tirador assignat
6. Assistent Tirador assignat i RTO

Nota: hi haurà a disposar ametralladores lleugeres, explosius i anti tancs. Seràn assignats per el líder.

-1x Binòmi de Tirador i observador. Snake.
IV. Forces enemigues:
La Gendarmerie, com a força policial local.
Horizon Islands Defense Force.
V. Forces neutrals:
Crim organitzat.
Milicies insurgents
VI. Objectius de l'operació:
I. Obtenir inteligencia de les mercaderies que passen de manera secreta a Tanoa.
2. Trobar inteligencia del membre del MI6 desaparegut a l'illa.
3. Tenir un ull posat en posibles moviments xinesos a Tanoa.

VII. Multimèdia:
 
Last edited:
4 Febrer 2020
19
9
3
26
#2
Pròleg
I. Situació
Amb l'excusa d'un rescat que està portant a terme la Royal Navy, ens hem aproximats a uns quants quilometres de la costa. Aprofitant l'abric de la nit, enviarem els equips del SRR per a que s'estableixin al FOB MURDOC.

II. Missió
Es cargaràn caixes amb equip logistic als RHIB, per tal de desplaçar-se al LZ. Allà transferirant les caixes als Land Rovers civils i es desplaçaran cap al FOB MURDOC. Un hagin arribat, hauran d'esperar noves odres.
III. Int.

Hi han múltiples checkspoints de les forces locals per tota l'illa. Amb la informació que tenim podem confirmar la localització d'alguns, i estimar la posició de la resta. El motiu dels checkpoints es per la ofensiva que el govern local porta contra les milicies insurgents de l'illa. Sempre i quan es deixi certa distancia (100 m), no haurien de disparar contra vehicles que semblen civils, ara bé, tenim multiples fonts on expliquen que les forces locals són "trigger-happy". Per tant, vigileu la distancia.
 
4 Febrer 2020
19
9
3
26
#3
SITREP:
28 Octubre 2021: Després de què el SRR s'instal·les al FOB MURDOC, van rebre una comunicació de Rhinestone, el qual estava portant a terme la seva infiltració a l'illa i havien estat arrinconats per forces locals. MEDUSA es va desplaçar per ajudar-los. Tota la operació es va portar a terme amb eficiacia i com a molt algún ferit.
Durant el combat amb les forces locals, es van abatre tres membres d'afiliació desconeguda, per el que em vist en les conversacions de les forces insurgents, podrien haver estat membres d'aquestes. Sembla ser què no saben qui va ser el responsable de la seva mort, diferentes veus apunten a forces especials de l'exèrcit local, crim organitzat o fins i tot forces exteriors. No sembla haver-hi un consens.
 
4 Febrer 2020
19
9
3
26
#4
Cap1
I. Situació

Hem d'anar a comprovar l'estat d'un HVT que podria tenir info important sobre els moviments del port. Tot això a canvi del treure'l a ell i quelcom més ( no es descarta que sigui algú) de la illa.
II. Missió
Desplaçament amb els vehicles cap a la casa del HVT, nom en clau "DIRTY HARRY".
III. Int.
Sembla ser que es va abatre 3 insurgents en l'incident de l'altre dia. De moment no saben qui ha sigut. Per part de les forces locals, de moment sembla que han deixat la nostra zona sense gaires checkpoints.
 
4 Febrer 2020
19
9
3
26
#5
SITREP: 29 d'octubre 2021
Ja hem extret en "DIRTY HARRY" i el seu germà de la illa. Esperem que ens pugui donar int. sobre el port, encara que estan un pel mosquejat que el seu germà acabés ferit. El que si hem pogut detectar en les comunicacions de la illla és el gran revolt que s'ha creat després d'aquesta extracció, desconeixem encara quines seran les consequències de les multiples baixes humanes i de vehicles de les forces locals.
 
4 Febrer 2020
19
9
3
26
#6
Cap2
I. Situació:

La illa està descendent en el caos, les forces locals estan tenint problemes per controlar bé la zona. A part, els xinesos semblar ser que s'estan mantenint al marge de moment, sobretot perquè a nivell internacional hi ha preocupació per la situació. Haurem d'aplicar una política semblant.
Ara bé, hem estat punxant les comunicacions d'un oficial d'intel·ligència de les forces locals i sembla que estan nerviosos. Han estat parlant de moure al "bulldog", creiem que és refereix al nostre agent del MI6.

II. Missió
Caldrà seguir al oficial fins on es desplaci. Allà caldrà informar d'on es troba i procedir a fer una petita ratzia per aconseguir trobar més informació, intentar detenir al oficial o fins i tot rescatar al agent del MI6 si es trobés allà.
III. Int.
 
Last edited:

Papa Ós

Nou usuari
4 Febrer 2020
19
9
3
26
#7
Cap3
I. Situació:

Amb la informació que en "Dirty Harry" ens ha donat, em pogut trobar algunes posibles zones que servirien d'amagatall d'armament xinés. Cal actuar amb celeritat abans que les forces locals perdin més terreny i aquest armament acabi en mans dels insurgents. És important documentar quin tipus d'armament és i quan n'hi ha.
II. Missió
El primer objectiu anomenat ANT, és un posible amagatall en mig de la selva on amagarien aquest armament. Cal anar a donar un cop d'ull per veure que tenen i destruir-ho. De mentres, Rhinestone acabarà d'inevstigar on està un segon amagatall per la zona.
III. Int.
Les forces insurgents han capturat el pont que conecta amb la illa principal, a més molts soldats de les forces locals estan cambiant de facció.
 

Papa Ós

Nou usuari
4 Febrer 2020
19
9
3
26
#8
SITREP: 4 de novembre 2021
A les 1000 : Després de que els nostres homes arribesin amb molts menys efectius i fins i tot un vehicle menys, la part sud de l'illa s'ha tornat un caos absolut. Sobretot la part minada i on s'ha deixat el Land Rover, semblà un formiguer. Cal afegir que Medusa ha portat a dos detinguts civils, s'investigarà aquest succés. Per ara cal passar per desaparcebut.

A les 1500 : Les autoritats locals han descobert que les identitats dels cadavers són foraneas a Tanoa, per situacions semblants creïem que culparan a la mafia o als rebels. Per si un cas, estem planejant una posible escapada a un lloc segur, no podem sortir de l'illa ja que cridaria massa la atenció.

A les 1800 : El pitjor escenari s'ha fet realitat, els rebels i les forces locals han firmat una tregüa de 48 hores per poder esclarir que ha passat. Fonts no oficials han començat a culpar a diversos actors internacionals per la seva involucració no desitjada a l'illa. Ens veiem abocats a treballar amb la red criminal per a poder sortir del fòcus principal de recerca. Gràcies al criminal que es va extreure fa uns dies d'una presó, em pogut contactar facilment amb el crim local. No estic gaire comode de treballar amb aquesta purria, però no ens queda alternativa.
 

Papa Ós

Nou usuari
4 Febrer 2020
19
9
3
26
#9
Capítol 4
I. Situació

Després de les baixes de les baixes i vehicle perdut. En poca estona l'illa estarà sobre nostre. Em pactat amb el crim local, per a que ens donin unes barques i un lloc on quedar-nos un temps, a canvi dels nostres vehicles.
II. Missió
Quan caigui la nit, caldrà surtir amb el que queda del equíp cap al LZ BEACH per així sortir cap el nou FOB.
III. Int.

Hi han múltiples checkspoints de les forces locals per tota l'illa. I la part sud de l'illa està impracticable.
 

Papa Ós

Nou usuari
4 Febrer 2020
19
9
3
26
#10
Capítol 5
I. Situació

Després d'una setmana del "incident", els insurgents i les forces locals han allargat la treva unes setmanes més. El que si hem detectat un moviment inusual a les comunicacions rebels sobre una "visita". A més que la nostra relacio amb el crim local ens pertoca "tornar el favor".
II. Missió
A les 0500h Medusa surtira de LZ BEACH en direció Blerick ( OBJ. DEMON) i buscarà punts d'observació per poder fotografiar al HVT utilitzant spooting scopes. Aquestes fotos són de suma importancia per poder identificar al HVT.
Posteriorment caldra desplaçarce cap a l'OBJ. BLISS, a la població Tobakoro, allà s'atacarà la flota de barques insurgents. Mentres, el crim organitzat intentarà pendre el control del poble. A profitant l'atac es tornara al FOB, i en encara que ens vegin, podrem ocultar la nostre identitat.
III. Int.
S'espera cert nombre de forces locals a les poblacions, i també posibles patrulles al voltant d'aquestes.
 

Papa Ós

Nou usuari
4 Febrer 2020
19
9
3
26
#11
Capítol 5
Debrief: S'ha aconseguit fer una foto de perfil del hvt, inteligencia procedirà a identificar-lo. També s'ha aconseguit intel del segon poblat:
"From: Hohepa Ganilau To: Aluna Pore";
"Tu saps que passa a Blerick? Sembla que hi ha moviment. Respota: Quelcom d'un pollastre gros de fora."
"From: Aluna Pore To: Hohepa Ganilau";
"Benvolgut Ganilau, espero que aquest missatge el trobi bé. El motiu d'aquesta esperada comunicació és deguda als informes sobre salut laboral, vale ara que han deixat de llegir mira aquesta merda que m'han passat hahahah "
"From: Iram Molia To: Hohepa Ganilau";
"Ganilau, revisa les patrulleres i la seva munició. Necesitem saber els actius que tenim per la negocació amb el govern. PD: d'aqui poc us farem arribar els kits de reparació de les xines."
quanets.jpg