Campanya Hub campanya: Outer Hell

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#1

REQUISITS

ArmA3 + APEX + Estàndard CC Bàsic + Opcional (només Alive) + Theseus Services
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... 6999497&se

SITUACIÓ

Altis, any 201X

El govern d'Altis ha fallit, l'exercit s'ha aixecat en un cop d'estat. L'exercit Rus, aprofitant el descontrol, ha llençat una ofensiva per el sud-est de l'Illa, afirmant que vol protegir els pobles del sud-oest, de població immigrant russa majoritariament. Milicies en contra de l'exercit nacional i a favor de l'antic govern també s'han alçat. Les forces de l'U.N. intenten posar pau i proposen una via diplomàtica ; mentrestant han decidit "ocupar" i defensar diferents ciutats i posicions estratègiques del nort-oest marcant així una zona "neutre".

Davant d'aquest panorama, diversos exercits militars privats (PMC) s'han instalat a l'illa o aprop d'aquesta ; alguns colaboren amb Russia, alguns amb l'U.N., altres van per lliure...

Buscant fer negoci, sense cap tipus d'ideologia política, neixen els Silver Dogs. Un PMC que buscarà fortuna en aquestes aigues. De moment i, aprofitant una antiga plataforma petrolífera al nort de l'illa, han instalat la seu central.

El camí que queda per recorrer és llarg i, a mesura que completem les tasques que ens encomanin els nostres clients, veurem una evolució d'Altis.

QUI SOM?

La filosofia dels S.D. no és la de una PMC convencional. En aquesta illa d'Altis hi ha un conflicte sobretot polític ; la U.N. no serà capaç d'atacar directament als russos, ja que podria exclatar una guerra mundial, per això seguint la "recepta" de la guerra freda, els dos bandols utilitzen uns "testaferros" els quals els fan lluitar entre ells (recordem que la federació rusa està a favor del E.N.A. i la U.N. està armant al F.A.N.). Que passa si la E.N.A. o el F.A.N. està perdent? Com poden els seus tutors ajudar-los sense atacar al seu subministrador? Contractar una PMC composada per uns quants mercenaris no és suficient, es necessiten més soldats, més maquinària de guerra... que no produeixin conflictes polítics. Aqui neixem els Silver Dogs, una PMC 2.0., el que es podria dir... un exercit "sense fronteres", sense nacionalisme i sense ideologia.

FACCIONS
-PMC Silver Dogs

- Exercit Rus, exercit de l'U.N., Exercit Nacional d'Altis (E.N.A.), Front Anti Nacional (F.A.N.), diverses PMC...

PUNTUACIÓ
Sistema de GMP (Gross Military Product)

Sistema econòmic on cada missió tindrà una recompensa per cada objectiu principal i secundari. Aquestes recompenses es podran gastar en invertir a la base (comprar defenses, vehicles per utilitzar a les missions, armament diferent...)

RECOMPENSES i COSTOS
- Missió complerta (pagament fixe de 500GMP)
- Objectiu principal: +500GMP
- Objectiu secundari: +250GMP
- Baixa aliada: -25GMP
- Vehicle aliat destruït: Pèrdua del vehicle permenent.
- Cost d'equipar un soldat*: -50GMP

MERCAT NEGRE** (preus)
- Helicopter de transport: 100GMP
- Helicopter CAS: 150GMP (ie. AH-1Z)
- Vehicle de transport ràpid: 50GMP (ie. Cotxes de transport armats, no armats no blindats)
- Vehicle de transport blindat : 75GMP (ie. MRAP)
- Vehicle blindat lleuger: 100GMP (ie. APC)
- Vehicle blindat pesat: 200GMP (ie. M1 Abrams...)

*Cada participant a la missió, suposarà un cost d'equipament
**Quan es compra un vehicle, es podrà utilitzar en tantes missions com calgui, mentres no sigui destruït


MAPA
 

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#2
Outer Hell 1º : HIRED

Enllaç de la missió

SITUACIÓ
Després d'observar diversos conflictes aïllats a l'illa, sembla que tenim oportunitat de recuperar la inversió :

Madero, l'antic cap del govern d'Altis, expulsat del poder per l'E.N.A., ha reunit els anitcs "alcaldes" de les ciutats de l'illa. L'expresident està sota la "protecció" de la U.N., però vol intentar una solució pacífica a la jove guerra civil i, utilitzant l'influencia dels alcaldes, frenar el cop d'estat, tranquilitzar el Front Anti Nacional i aconseguir arribar a un tracte sense haver de vessar més sang. Recordem que el nostre V.I.P és conegut per la seva ideologia mixta : de pacifista al més pur estil Gandhi a ferm com Churchill. Encara no vol donar llum verda al F.A.N., tinguent esperança de que l'exercit nacional recapacitarà.

Aquest matí, durant la reunió amb els dirigents, han rebut una amenaça contundent de part del E.N.A.. Madero, que vol demostrar que no té por a ningú s'ha llençat un farol donant-lis les coordenades d'on es fa la reunió, diguent que els espera allà per parlar-ne. Obviament avui no serà un dia de negociacions, la guerra civil ja ha començat. Just penjar el telèfon, el secretari de Madero ens ha contractat i pagat una quantia extra perquè ens hi presentem com abans millor.

MISSIÓ
No sabem ben bé que vol aconseguir amb aquesta reunió, però de ben segur que l'Exercit Nacional apareixerà per assassinar l'antic president. La nostra missió serà protegir-lo a ell i als seus companys dels enemics.

Si veiem que no es possible protegir-lo en la localització on es troba, serà possible evacuar-lo, tot i que rebrem una penalització del pagament si això passa.

Un cop acabem amb l'atac enemic, si tenim temps i ens veiem en cor, podriem atacar a una base pròxima per aconseguir suministres.

BALANÇ DELS COMPTES

•Balanç :
1'000GMP
-50 ametralladores fixes
-50 explosius
-100 Bradley
-50 Tigr
-400 equipament
350GMP

RESULTAT
-Tot un éxit : tant en Madero la majoria dels seus polítics han sobreviscut a l'atac desmesurat del E.N.A. (+600GMP)
Hem tingut 3 baixes, per tant ens toca pagar 150GMP com a compensació a les families. (-150GMP)
El comandant ha recollit les queixes dels S.D. i logística tindrà que buscar-se un proveïdor d'armes i vehicles nou, aquest cop més fiable aparentment

Balanç final : 800 GMP

Mapa
 

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#3
Outer Hell 2º: Backup, back down

Enllaç de la missió

SITUACIÓ
5 dies després de la operació "hired"

Altis segueix casi com sempre, al no atacar a la base de la E.N.A. no ha perdut zona d'infulencia però si que han perdut bastants efectius. La U.N. segueix en la seva zona neutral. El F.A.N. està llençant una ofensiva a la "terra de ningú" del mig d'Altis, on s'han trobat amb l'exercit Rús.

Després de la difícil missió anterior, hem rebut ofertes de tots els bàndols ; els russos (extraoficialment) demanant-nos que assesinem a Madero, Madero demanant-nos que assessinem al capità general de la E.N.A., la U.N. (extraoficialment) que ataquem punts claus dels russos...

Després d'una votació democràtica, en D.D. Silverarrow ha decidit que agafarem la proposta de Moscú i anirem a assessinar a Madero. És ben bé que som soldats de fortuna eh?

Si la nostra missió és satisfactòria, la facció més forta esdevindrà Russia.

MISSIÓ
L'equip d'inteligència rus ens ha proporcionat una serie de punts claus ; desde garatges on podrem apropiar-nos de vehicles (no gaire moderns ni en gaire bon estat, ja que estracta d'un exercit rebel) i suministres enemics fins a les diferents cases de seguretat des d'on el senyor Madero ha estat dirigint el F.A.N. durant els últims 5 dies.

Aprofitarem que el gruix del F.A.N. està lluitant contra els russos al mig d'Altis, per cumplir el nostre objectiu. El silenci és una opció, bàsicament perquè la missió es tornarà una carrera contrarellotge si el F.A.N. envia reforços a la retaguardia per defensar el seu lider.

Alternativament, un informador (que es va enterar que el nostre contacte del mercat negre ens va estafar) ens ofereix per 25GMP la posició del estafador que ens va vendre un cotxe lleuger a preu d'un blindat lleuger. Ningú ens paga perquè "ajustem comptes", però la satisfacció i la moral del equip es veurien altament recompensades.

RESULTAT
- Males noticies : Hem "executat" al exproveïdor; ara mai sabrem on estan els nostres diners. El Chinook ha caigut, n'haurem de comprar un altre. I hem tingut dues baixes
- Bones noticies : Hem assassinat a Madero, i la moral del equip s'ha multiplicat exponencialment.
- Noticies divertides : en Roca li agrada el puenting sense corda.

Resultat : 800 - 200 (equipament) - 25 (informació) - 50 (ametralladora i rifle de tirador) - 50 (baixes aliades) + 550 (recompensa missió) = 1025 GMP

Mapa
 

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#4
Outer Hell 3º : Rutger von Blum

Enllaç de la missió

SITUACIÓ
7 dies després de la operació "Backup, back down"

Russia ha esdevingut la facció amb més presencia de l'illa ; el E.N.A. es recupera lentament després de perdre part dels seus efectius durant la nostra primera operació, la U.N. segueix igual, sense posar-se en gaires merders i oferint
ajuda als refugiats de l'illa. Tot i que han patit un parell d'atentats, mantenen la seva zona de control. El F.A.N., amb un buit al poder, ha nombrat un nou lider que ha imposat mà dura, en sentirem a parlar. Tot i així, el seu territori
ha sigut reduït a una fracció del que era abans i pràcticament ara es dediquen a la guerra asimètrica. L'exercit de Moscú ha capturat el centre i casi tot el nord-est de d'Altis i, per si les coses no s'haguessin complicat ja prou, just asobre de la U.N. ha aparegut una P.M.C.

L'illa s'ha tornat en una zona de conflicte constant ; bateries AA russes i un parell de MIGs controlen l'espai aeri. Les relacions entre el E.N.A. i Russia penjen d'un fil, la traició està molt aprop. A més a més, es rumoreja
que el E.N.A., acorralat amb Russia al nord-est i la U.N. al nord, vol llençar una ofensiva desesperada, però no es sap contra qui, ni com, ni quan...

Altre cop tenim diverses ofertes ;
-El E.N.A. vol que l'ajudem a conquerir territori, però fins l'últim moment no revelarà contra qui, i el pagament no serà molt quantiós.

-Russia vol que acabem amb punts estratègics de la U.N. (ja se'n encarreguen ells del F.A.N.), per reduïr la seva zona d'influencia per després instalar-si ells, per així evitar un conflicte directe.

-Un membre de l'elit social i econòmica, que possiblement tingui interesos compartits amb la U.N., ens demana que destruïm les bateries AA i els MIGs rusos, per equilibrar el conflicte.

-I per altre banda, tot i no ser remunerada directament, es considera conquerir Atsalis, on ens podriem apropiar del que tingui allà preparat la nova P.M.C.

MISSIÓ
- La nostra missió serà primer assaltar Atsalis, eliminar qualsevol amenaça enemiga i establir la nostra primera F.O.B., després d'això, si tot va bé, anirem a atacar a les U.N., els quals no haurien d'esperar el nostre atac, ja que les negociacions, en teoria, són secretes.

Tenim dos objectius ; "natejar" un poble costaner de tota presencia humana i eliminar vehicles aeris de la U.N. estacionats al nord de l'illa.

Cal recordar que tenim a disposició un ampli ventall de posibilitats alhora de "requisar" recursos als enemics, un nou helicopter de transport no ens aniria del tot malament.

RESULTAT
- Bones noticies : Hem capturat Atsalis i eliminat la PMC enemiga. Els dos objectius del contracte amb Moscú han sigut complerts. Hem aconseguit capturar un parell de cotxes artillats, dos canons d'artilleria (només 1 és utilitzable, degut que un ha explotat) i un hind.

- Males noticies : Traició i civils morts. L'objecitu 1 era un refugi de periodistes, civils, soldats de la U.N. i algun soldat nort americà. Els russos ens han traicionat i, quan tornavem cap a la mother base ens l'han destrossat amb artilleria. No hem cobrat el pagament i el hind necessita un tren d'aterratge nou.

Resultat : 1025 - 100 (equipament) - 100 (barca, ara disponible) - 50 (reparacions diverses) = 775gmp

Mapa
 

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#5
Outer Hell 4 : NFWS

Enllaç de la missió

SITUACIÓ
5 dies després d'Outer Hell 3°...

Ha despertat la Nova Unió de Repúbliques Socialistes Soviètiques.

La N.U.R.S.S. ha ampliat el seu territori, però va cometre un error... Va matar un soldat nortamericà que estava amb les nacions unides (la nostra artilleria el va matar). Estats Units ha entrat al joc ; al nord-oest i al nord-est d'Altis han aparegut forces nortamericanes amb un portaavions, l'exercit del F.A.N. ha sigut reforçat amb divisions d'infanteria i el territori de la U.N. també passa a ser de jurisdicció americana.

Els Migs lluiten amb els F35, l'espai aèri és un caos, les fronteres de les diferents faccions són una partida d'escacs, qui fagi un moviment en fals...

Enmig d'això, Silverdogs no troba contractes, els soviètics pensen que estem morts i els nortamericans ja tenen prous problemes com per preocupar-se per nosaltres. Com pagarem les factures? De moment estem començant a traficar armes amb l'E.N.A., bàndol que ha rebutjat l'ajuda d'E.U.A. i encara manté les seves fronteres... Potser més endavant esdevé un aliat, o un objectiu nostre.

Després de destruïr la nostre Mother Base, tot operatiu de S.Dogs demana venjança, i el nostre equip d'inteligència té un pròxim objectiu a la mira...

La missió d'avui serà clau en aquesta campanya, la decisió que pendrem canviarà la direcció de les nostres forces i ens portarà a la gloriosa (i rentable) victòria o a la total derrota.

MISSIÓ
- Primer el comandant de la missió triarà a quina LZ aterrarem. Tot seguit podrem "visitar" algun (?), però si comencen a sonar les alarmes, serà millor que comencem a anar per feina a l'objectiu principal ; ens podrien enviar algun blindat a buscar-nos (tot i que en principi totes les divisions de blindats estan ocupades).

Recordo que les forces aèries soviètiques estan lluitant contra els avions nortamericans i les bateries AA no dispararà contra un Hind, per molt mal pintat que estigui. S'aconsella volar baix i ràpid.

Balanç de comptes
675 GMP

RESULTAT
Noticies bones : La missió va ser un éxit, tot i que no un éxit total ; vàrem aconseguir dos "Javelins" i vàrem destruïr el míssil balístic soviètic. Vam trobar/requisar objectes per valor a 75GMP.

Males noticies : No vàrem poguer utilitzar el míssil balístic contra els blindats enemics, tot i que no es tant mala noticia tampoc. També el nostre líder Solid Atunero va caure després d'intentar conversar amb tropes nortamericanes, diplomàcia -5.

Notícies mixtes : els soviètics varen perdre l'enfrontament contra blindats nortamericans. Sense el míssil balístic segur que perden aquest front.

Notícies divertides : un cotxe va volcar i casi perdem 3/4 parts de l'esquadró Ahib 1-1.

Aftermath : fonts nortamericanes indiquen una possible amenaça nuclear després de la derrota de la N.U.R.S.S. al front nord-oest. L'evacuació de tot el personal no militar a l'illa és obligatoria. En altres noticies, després de diverses protestes al est de Polónia per falta d'aliments, el govern de la N.U.R.S.S. comença una invasió terrestre a Polònia per "alliberar als esclaus del capitalisme". L'OTAN no tolerarà una guerra en un país aliat i es mobilitza per fer-li front.

Mapa de la Z.O.
 

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28