Campanya Hub Campanya: Opposing Force (Arma 3 - DCS)

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#1
272-2728476_101st-airborne-division.jpg

REQUISITS
ArmA3 + APEX + GM + VN o VN Compat
Pre-set: Moderna Ampliada

CONTEXT (explicació de les diverses fases de la guerra)

Febrer del 2006: Mor el dictador Aludra Kaba, per causes naturals al seu llit al palau residencial després de 23 anys al poder. El poble reclama unes eleccions democràtiques.

Març del 2006: Es forma un govern provisional, format principalment per alts rangs militars. Comencen les manifestacions pacífiques.

Maig del 2006: La junta militar escull un nou president, Aisha Abdelrahman. Les manifestacions es tornen violentes després de l'incident del 15 de maig, quan l'exèrcit de Sahrani obra foc contra uns estudiants que s'estaven manifestant.

Juny del 2006: La situació empitjora. Comencen a sortir alguns moviments rebels de curta durada. El servei secret sahraní sembla ser molt eficient. La ONU estableix sancions.

Juliol 2006: El nou govern de Sahrani empren relacions diplomàtiques amb Iran. Es sospita que, a part d'armament, podrien estar comprant urani enriquit.

Novembre del 2006: La NATO aprova l'invasió del país, sota el pretext de "possible presència d'armes biològiques i/o nuclears".


Primera fase - Shock and Awe
El pla és sencill, diuen, la primera fase serà enviar les forces de reconeixement de la 101 per dirigir atacs contra el gruix de les forces blindades enemigues. Un cop haguem acabat amb aquestes, arribaran els USMC per pendre les primeres posicions fortes a les platjes. Fins llavors estarem sols. La colaboració aire-terra és imprescindible per tenir alguna oportunitat en aquesta invasió, degut al alt desviament de recursos cap a Afganistan.

Segona fase - Advance and fight
Un cop comencem a tenir posicions fortes a la península, el seguent pas serà fer de punta de llança juntament amb els marines, anirem obrint pas destruïnt possibles amenaces com artilleria, bateries AA I caçatancs. Si no es retiren, ens tocarà reduïr les ciutats a pols.

Tercera fase - Secure and hold
Un cop tinguem els punts claus de la regió sota control, ens tocarà acabar amb els reductes de l'enemic per impedir una possible guerra asimètrica. Ajudarem a la població local tant com poguem i acabarem amb els amagatalls enemics, mentres impedim que aquests revin ajuda externa.


QUI SEREM (informació bàsica i alguna curiositat)

320px-US_101st_Airborne_Division_patch.svg.png
101a Divisió Aerotransportada
La 101a Divisió Aerotransportada ("Eagles Screaming") és una divisió d' infanteria lleugera de l' exèrcit dels Estats Units especialitzada en operacions d' assalt aeri . Els Screaming Eagles van ser referits com "la punta de llança" per l'ex secretari de Defensa nord-americà , Robert Gates, i el més potent i tàcticament mòbils de les divisions de l'Exèrcit dels Estats Units per l'ex cap de l'Estat Major de l'Exèrcit GEN Edward C. Meyer . El 101è Aerotransportat pot planificar, coordinar i executar diversos batallons -Dimensions de les operacions d'assalt aeri per apoderar-se del terreny clau i poden treballar en entorns austers amb infraestructures limitades o degradades. Aquestes operacions poden ser realitzades per equips mòbils que cobreixen grans distàncies i que impliquen forces enemigues darrere de les línies enemigues. La seva mobilitat única al camp de batalla i el seu alt nivell d'entrenament l'han mantingut a l'avantguarda de les forces de combat terrestre dels EUA en conflictes recents, per exemple, operacions de defensa interna i antiterrorisme a l' Iraq i l' Afganistan.

OPERACIONS PROGRAMADES (possibles missions de la campanya, amb el breu objectiu i, al costat, la/les unitat(s) que representarem)

25/09/21: "Primer contacte" ~ 05/11/07
-Equip Ghost (101st Airborne - Grup Arma3): Infiltració aèria a l'illa principal.
•Objectius principals: Capturar intel i destruïr bateries SAM-11 costeres.

-US NAVY (F-18Cs - Grup DCS):
•Objectiu principal: Proporcionar reconeixement, cobertura i suport a Ghost.
•Objectiu secundari: Assegurar la superioritat aèria local.

XX/XX/21: "Marching forward"
TBA

**Nota de l'editor : La participació a més del +-80% de les partides rebrà aquesta fabulosa cinta! (La cinta no està 100% assegurada, és a dir, fins a la finalització de la campanya està subjecte a canvis)

Pendent

 
Last edited:

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#2
First day Shock n Awe - 25/09/2021

1.Situació
Sahrani, diverses unitats enemigues, tant d'infanteria com blindats. La nostra missió és coordinar CAS aliat de la 160th.

2.Missió
Després de destruïr uns antiaeris per permetre el CAS aliat, hem de destruïr diversos objectius i buscar un VIP.

3.Resultat
Després d'aterrar i escoltar una bona cançó, hem fet reconeixement i hem destruït les bateries SAM. Després d'això, hem dirigit CAS a una base enemiga, a una petita columna de blindats i hem demanat reconeixement al DCS a Bravo 2. Després, l'hem assaltat i hem trobat INTEL.

4.Assistència (12)
Silverarrow
Vini
Copess
Shanna
Strayson

Hadrianus
Atunero
Inoxca
Papaós
Basset
Roder

5.Multimedia