Campanya Hub Campanya : Operation Kingslayer

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#1
1538486018532.png
REQUISITS

ArmA3 + APEX
Pre-set: Moderna Ampliada

CONTEXT

Any 2005

Els soldats d'èlit Delta Force (DF) de l'exèrcit d'U.S., en plena operació Kingslayer, estan caçant els líders del Front d'Alliberació de Sahrani (FAS) al mateix moment que intenten reclutar (i entrenar) la població local que està encontra d'aquest règim totalitari, que porta governant la península des dels últims 3 anys. Per realitzar aquesta tasca, compten amb el suport dels U.S. Rangers i d'altres branques com l'USAF.

Nosaltres, en el rol dels Rangers (i alguna vegada dels DF també) efectuarem diversos tipus de missions ; rescat dels nostres companys, recuperar Intel, crear distraccions i ajudar a l'exfiltració dels DF, assalt coordinat amb ells...

HVTs

·Émeric Kléber : Comandant general i president de Sahrani del Sud

·René Bocuse : comandant dels Especas (forces especials)
·Paul Lemaigre : comandant de les forces aèries (tot i tenir una aviació limitada i obsoleta)
·Arsène Piaget : comandant de la secció motoritzada/blindada
·Arthur Brunet : comandant de l'exèrcit de terra i de les tropes de suport

OPERACIONS PROGRAMADES

- Bravo Rescue. Rescat de l'equip Bravo dels DF, atrapat en una ciutat rodejats per enemics.
- POWs. Assalt d'un camp de concentració del FAS i alliberament dels seus captius.
- Airport Capture. Assalt aèri i presa d'un aeroport.
- Assault on Paraiso. Repe·ir un atac a la base aèria i, posteriorment, assaltar la ciutat
- Logistic Cover. Escoltar un comboi de suministres per el recentment format Justos de Sahrani (JdS)
- No more artillery. Eliminar els vehicles pesats en una emboscada a contrarellotge.
...

Nota de l'editor : La participació a més del +-80% de les partides rebrà aquesta fabulosa cinta! (La cinta no està 100% assegurada, és a dir, fins a la finalització de la campanya està subjecte a canvis)

rlw 3.jpg

rlw_cinta_gran.jpg
 
Last edited:

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#3
Missió 01

Enllaç de missió: Bravo Rescue

SITUACIÓ

Sahrani, 2005

Els Delta Force, durant l'operació Kingslayer, estan buscant i eliminant els líders insurgents que estan guanyant força influencia a l'arxipèlag. En aquestes operacions, que varien desde eliminació d'HVT, com de buscar informadors o inteligència, molts cops necessiten d'un QRF (Quick reaction force, força de reacció ràpida) per poder extreures a ells mateixos o als seus objectius. Avui simularem una missió fallida, en la qual l'equip Bravo ha sigut descobert i sobrepassat, tinguent algunes baixes, i requereixen l'ajuda dels Rangers perquè els puguin salvar.

MISSIÓ

Avui la missió serà complicada : serem insertats via UH-60 en una ciutat mitjana de Sahrani, eliminar les forces hostils és un objectiu secundari, primariament haurem de trobar i rescatar/extreure als restants homes de l'equip Bravo dels delta force.

RESULTAT
Després de patir tres baixes, l'equip Tango i Yankee han hagut d'exfiltrar la zona. L'equip Bravo sel suposa K.I.A. .Es rumoreja tornar a la ciutat per recuperar els cossos dels aliats caiguts...
 
Last edited:

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#4
Missió 02

Enllaç de missió: POWs

SITUACIÓ

Sahrani, 2005

Uns dies després de la fallida missió anterior, els delta force han descobert que uns dels HVT de l'operació Kingslayer, el tinent coronel René Bocuse, farà una visita a una petita FOB al centre de Sahrani, la qual sembla que podria tenir POWS. El comandant de l'operació decideix enviar als rangers amb suport aeri per complir la missió.

MISSIÓ

Senyors, avui assaltarem l'objectiu Alpha, ja que inteligència i reconeixement creuen haver identificat un dels tinents coronels del FAS. La missió serà assaltar una petita base enemiga poc defensada, prioritariament eliminar el HVT i secundàriament, rescatar als possibles POWs que s'hi puguin trobar dins. La funció de l'equip LIMA serà reconeixer desde la distància la base enemiga, donar CAS als equips TANGO i YANKEE, mentres cobreix el perímetre de la base, per si venen reforços enemics.

RESULTAT
Missió complerta! Hem recuperat un delta force (capturat a Kingslayer 1), hem rescatat als POWs, amb algun d'ells ferit i hem eliminat el HVT. Bona feina rangers!
 
Last edited:

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#5
Missió 03

Enllaç de la missió Capture the airport

SITUACIÓ

Sahrani, 2005

Després d'eliminar HVT a la missió anterior (el tinent coronel René Bocuse, cap dels "Especas"), inteligència ha descobert el nostre primer objectiu Paul Lemaigre, cap de l'aviació del FAS, encarregat de mantenir els UH-1 "Hueys" i l'escassa i obsoleta aviació que té el govern. Aquest estaria preparant, mantenint i rearmant la majoria de vehicles aeris que té l'exercit, sobretot estacionats a l'aeroport de Paraiso.

MISSIÓ

La nostra missió avui serà pendre l'aeroport, en una operació convindada entre ODAs, Rangers i l'USAF. En principi els Rangers seran desplegats a l'aeroport via paracaigudes, des d'un C-130. Mentres això passa, l'equip d'ODAs serà inserit via marítima per desactivar les defenses aèries que pugui tenir l'objectiu. Un cop estiguin neutralitzades, els Rangers, amb la cobertura d'un AC-130 "Spooky", assaltaran la base.

Si la missió és compleix amb èxit, dos equips d'US Army entraran a controlar l'aeroport, llavors els Rangers seran exfiltrats per Zulu.

RESULTAT
Missió complerta! L'equip de Rangers, amb l'ajuda dels ODA i l'USAF han conseguit capturar l'aeroport. Bona feina rangers!
 
Last edited:

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#6
Missió 04

Enllaç de la missió Assault on Paraiso

SITUACIÓ

Sahrani, 2005

Després d'eliminar a Paul Lemaigre , les forces aèries del FAS segur que quedaran molt reduïdes. També la presencia nortamericana es veurà reforçada gràcies a la captura de l'aeroport, lloc on ens establirem a partir d'ara. Els pròxims objectius seran assaltar les principals ciutats restants, eliminar la resta de HVT, i començar a entrenar a les forces locals.

MISSIÓ

Just ens acabem d'establir a l'aeroport que les nostres forces de reconeixement ens indiquen moviment a la ciutat de Paraiso. HQ espera un atac de la divisió motoritzada/blindada del FAS, liderada per Arsène Piaget. La nostra missió serà posar trampes al camí, establir defenses i, si és factible, ajudar a l'assalt de la ciutat (destruïnt radars, defenses aèries, eliminant el comandant enemic...).

RESULTAT
L'equip tango ha defensat amb èxit l'atac enemic de l'aeroport. El seguent pas serà eliminar el comandant que va dirigir aquest atac...
 
Last edited:

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#7
Missió 05

Enllaç de la missió Kill Piaget

SITUACIÓ

Sahrani, 2005

Després d'eliminar un T-72 i diversos vehicles lleugeres, a més de l'infanteria, els US Rangers es preparen per un contraatac, aquest però, sense utilitzar la força bruta.

MISSIÓ

La missió d'avui recaurà sobre les espatlles del nostre tirador selecte. Un petit equip de Recon acompanyarà a un binomi de tiradors a una de les posibles posicions marcades per inteligència. Primer haurem d'eliminar qualsevol amenaça que pugui haver aprop de la zona, en silenci, i després esperar a trobar el nostre objectiu "Piaget" i eliminar-lo d'un sol cop.

Tot i així, haurem de pensar en alternatives per si el tirador falla. Després d'això, si ho veiem clar, haurem d'exfiltrar la zona i tornar a base ; que els enemics es retirin o tornin a atacar ja és decisió seva... Tot i que tenim preparat unes bateries d'artilleria per si la cosa es posa complicada.

RESULTAT
Després de netejar l'objectiu alpha, i patir una emboscada d'un (o dos) UAZ armats, hem capturat un BM-21 Grad i hem destroçat un bunker amb l'aparent comandant Piaget. Estarem atents a les notícies haviam si era ell o no...
 
Last edited:

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#8
Missió 06

Enllaç de la missió Endgame

SITUACIÓ

Sahrani, 2005

Després d'eliminar Piaget, el caos s'ha apoderat de l'exercit del FAS. La majoria de les ciutats s'han rebelat contra el govern, o han caigut preses de les tropes nortamericanes. Inteligència creu que, els últims líders de l'antic govern intentaran escapar de l'illa. Serà la nostra missió acabar amb ells.

MISSIÓ

A menys de mig click del sur de Corazol es creu que els restants comandants de l'exèrcit del FAS i el propi president estan intentant escapar via marítima de l'illa. El nostre equip es desplaçarà amb un UH-60 per impedir-ho, mentres les restants forces assalten la ciutat per impedir que interfereixin amb la nostra missió. Buscar i destruïr senyors, buscar i destruïr.

RESULTAT
Bona feina rangers! Heu destruït unes valuoses peces d'artilleria, però els VIPs han fugit per una altre ruta. Els caçarem a la pròxima.
 
Last edited:

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#9
Entrega de cintes

I podem procedir a l'entrega de cintes! Aquesta minicampanya de 6 missions requeria un 80% d'assistència, fent una petita operació sabem que aquest valor és de 4.8, per tant, tothom qui hagi participat a 5 de 6 missions obté la medalla. Qui són aquests afortunats?

Copess
Atunero
Silverarrow
Kronus

Enhorabona! Aqui teniu la cinteta!



 
M'agrades: Atunero