Campanya Hub Campanya: La Batalla de Sangin

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#1


REQUISITS

ArmA3 + APEX + Moderna Ampliada

CONTEXT

Històric

La Batalla de Sangin (no confondre amb el Setge de Sangin), va esser una sèrie d'operacions militars dutes a terme per el Cos de Marines dels Estats Units a la zona del Districte de Sangin, dins de la Província de Helmand a Afganistan. El total de l'ocupació militar del districte es considera la duració real de la batalla que es va extendre des de Setembre de 2010 a Maig de 2014.

Les operacions s'englobaven dins de la missió ISAF (Força Internacional d'Assistència per a la Seguretat), missió on participaven mes de quaranta països i que tenia com a finalitat oferir les condicions de seguretat i assistència a les forces locals, per a la recuperació i reconstrucció del país despres de la guerra.


Cap al Juliol de 2010, el 3r Batalló, 7è Regiment de Marines, va esser desplegat a la zona que estava ocupada per el 40 Commando Brigade dels Royal Marines Britànics. Van realitzar una àmplia neteja de la zona propera al riu Helmand, establint i contruïnt COP Dragon i alguns outposts menors. Cap al Setembre de 2010, els britànics es van retirar del districte, deixant el relleu a càrrec del Cos de Marines dels Estats Units. Cap a l'Octubre del mateix any, els Marines ja havien desplegat diverses unitats a la zona, entre les quals el 1r Batalló de Force Recon (Nosaltres).

Les operacions tenien com a principal objectiu, afeblir la presència de les cèl·lules de talibans locals, guanyant-se a la població local i desmantellant els arsenals i cultius d'opi i altres drogues, com a base de finançament del grup terrorista.

La Contra-Insurgència (COIN)

Es considera Contra-Insurgència tot allò des del punt de vista civil i militar que resulti eficaç per a combatre la insurgència i les seves arrels. A nivell militar i policial, consisteix en la presència constant sobre una zona, guanyar-se el favor de la població civil amb propaganda i ajudes, realitzar atacs precissos sobre objectius clars i ben identificats, desmantellament de xarxes de finançament, desmantellament d'arsenals, centres de reclutament i fàbriques d'explosius, entre d'altres.



Força de Reconeixement del Cos de Marines dels Estats Units (SilverArrow)

És una unitat d’elit integrada dins de l’estructura convencional dels Marines que s’especialitza en fer reconeixement en profunditat (més enllà dels suports amics). Treballa en petits equips de 4-6 persones.

L’entrenament bàsic dels Force Recon inclou navegació terrestre, fotografia, comunicacions, busseig de combat, salts amb paracaigudes, ús de bots, assalt a vaixells, combat urbà, us d’explosius, saltar des d’helicòpters (helocast), “fast-rope”, supervivència i fugida (SERE), entre d’altres.

Un equip FORECON té habitualment un líder, un assistent de líder, un o dos radio-operadors -habitualment un d’ells és JTAC i l’altre JFO-. Pot portar també un home punta i una “mula” (un home que carrega equip).

OPERACIONS

- DIA 1
- DIA 2
- DIA 3
- DIA 4
- OPERACIÓ DEEP WOUND I
- OPERACIÓ DEEP WOUND II
- OPERACIÓ DEVIL INSIDE
- OPERACIÓ ARCHANGEL

Nota de l'editor
Aquesta campanya donarà especial èmfasi a les tàctiques de contra-insurgència, de manera que depenent de les nostres accions, el progrés i resultats de la campanya poden ser molt diferents. Principalment es basarà en el contacte amb la població civil i en establir una xarxa de confidents per tal d'anar averiguant localitzacions importants. Per tant es combinaràn patrulles de reconeixement, amb patrulles de contacte i petites operacions d'acció directa. Serà una campanya força llarga i extensa, algunes missions podràn semblar repetitives o amb poca acció, però això es el realisme.

Els més fidels de la campanya rebràn la següent medalla un cop es dongui per finalitzada:



Les condiciones per a l'obtenció de la medalla seràn:

- Haver participat a un mínim de 5 missions (recordeu que a part d'assistir cal APUNTAR-SE).
- Haver tingut un bon comportament segons les regles del grup durant el transcurs de la campanya (això ho decidirà l'staff del grup).
 
M'agrades: Corsair1984

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#2
AAR DIA 1

A dia 9 d'Octubre de 2010, HITMAN 1-2 ha sortit de COP Dragon en dos vehicles MRAP al voltant de les 0600D, ha passat a recollir els dos intèrprets de l'ANA i s'ha dirigit cap al recinte del govern local.

Al arribar, part de l'equip de comandament i els intèrprets han accedit al edifici i s'han entrevistat amb el governador.

El governador ens ha comentat que la situació dins la ciutat està sota control però que a les afores segueix havent-hi molta presència dels talibans.

També ens ha comentat que un tal Jamal Faruki, comerciant de bestiar al Mercat Central de Sangin te problemes amb els talibans i que potser ens podria dir alguna cosa.

Posteriorment ens hem dirigit al mercat central i ens hem entrevistat amb Jamal Faruki, el qual ha accedit a donar-nos informació despres de donar-li un MRE humanitari. Mes concretament ens ha comentat que el seu fill estava simpatitzant amb els talibans i que si el capturavem sense fer-li mal, ell accediria a ajudar-nos.

Ens hem dirigit cap a la població de Yarum, allà hem rebut trets de part d'un franctirador a l'edifici on es trobava el fill de Faruki. El franctirador ha estat abatut i el seu fill detingut. Dins l'edifici hem trobat un mapa amb la localització d'un arsenal.

Ens hem dirigit a Farum Bagh, allà hem fet contacte amb civils armats aparentment neutrals. S'han repartit racions humanitàries i ampolles d'aigua entre ells.

L'Equip ha avançat per una serie de complexos al costat del riu fins que s'han localitzat les caixes plenes d'explosius. A prop de la caixa ha esclatat una mina antipersonal que ha ferit greument Lui i lleument a Welrod i Strayson.

S'han localitzat altres mines per la zona.

Finalment s'han colocat explosius a les caixes i s'han detonat de forma controlada.

L'Equip ha refet el camí cap a COP Dragon.

Intel·ligència: Jamal Faruki s'ha presentat posteriorment a la base i S2 es farà càrrec d'ell i del seu fill.

Farum Bagh: Alguns civils s'han queixat de que hem fet malbé els conreus i demanen 100$ de compensació.

El líder d'equip SilverArrow ha presentat una queixa formal pel mal comportament en general dels dos intèrprets i del fet que no estiguessin qualificats per ser-ho.

Baixes aliades:

3 WIA.

Baixes enemigues:

1 Baixa confirmada.
1 Baixa sense confirmar.

Baixes civils:

Cap.
 
Last edited:
M'agrades: SilverArrow

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#3
AAR DIA 2

A dia 10 d'Octubre de 2010 a les 0540D, HITMAN 1-2 ha sortit de COP Dragon a peu per a conduïr una patrulla de reconeixement a peu per diferents punts al sud de la base.

Abans de començar s'ha recollit un intèrpret de nom Ahmed de la comisaria de la ANP que ens ha servit durant la patrulla.

Cap a les 0600D s'ha superat el punt Cadillac, sense gaires novetats, nul moviment civil. Poc despres hem escoltat una explosió llunyana provinent del SW.

Cap a les 0610D hem arribat a Dodge, on hem trobat un civil armat amb una AK-74, aparentment era el mateix que haviem trobat el dia anterior. Ens ha donat informació: els talibans se solen moure pel sud del punt Ford i sobretot per la presa, també que solen apropar-se força a la base i que probablement estiguin preparant un atac.

Cap a les 0630D hem passat Chrysler i hem fet contacte amb un altre civil, pastor de cabres tot just al sud de Ford. Aparentment hostil cap a nosaltres, no ha volgut parlar.

Al costat del complex de Ford hem trobat una cabra morta, aparentment per haver trepitjat una mina. A partir d'aqui s'han extremat les precaucions.

L'Equip ha avançat camp a través en direcció sud per a evitar el camí principal però rapidament hem fet contacte amb hostils a W a distància llunyana, rebent foc constant durant uns minuts. Finalment s'ha localitzat un sol contacte i s'ha abatut. Paral·lelament s'ha localitzat una mina anti-personal i s'ha detonat amb seguretat.

L'Equip s'ha dirigit cap un complex no marcat abans d'arribar a Chevrolet i s'ha tornat a fer contacte amb un tirador enemic que ha estat abatut rapidament.

Abans de seguir cap a Chevrolet s'ha fet contacte amb multiples hostils a la línia d'arbres al sud de Chevrolet i hi ha hagut un breu tiroteig. S'ha demanat suport de morters a la posició de Chevrolet i a l'altre banda de la presa.

Ja cap a les 0700D, l'equip ha arribat a Chevrolet i ha abatut un contacte a dins del complex a traves d'una escletxa del mur. S'ha obert un butró al lateral mitjançant un explosiu i un equip ha entrat a pentinar l'interior en busca d'artefactes.

En aquest moment, s'han divisat multiples contactes hostils avançant rapidament cap al complex des del SE. S'ha abatut a un d'ells i l'altre ha tirat l'arma i s'ha rendit.

Dins el complex, s'han trobat explosius, armes i documents que s'han recollit, dins l'edifici principal hi havia una bandera blanca amb la inscripció dels talibans.

A les immediacions del complex també s'han trobat petites plantacions d'opi que han estat cremades i destruïdes.

Cap a les 0720D, s'ha començat a rebre foc intermitent des del sud, aparentment d'un calibre gros, que ha produït diversos impactes en els edificis de Chevrolet.

En aquest moment, un dels membres ha trepitjat una mina oculta a la porta principal del complex, resultant ferit, i un altre membre ha rebut un impacte de bala a la cama. Ambdós han estat atesos a l'acte i estabilitzats. Posteriorment s'han detonat els explosius del complex.

S'ha detingut el contacte que s'havia rendit previament i l'equip ha procedit a acabar d'assegurar la presa.

Cap a les 0730D s'ha localitzat un contacte hostil a 800 metres al SW des de la presa tot just a dalt d'un turó, armat amb una Dushka de calibre .50. S'han demanat suports d'un A-10C que ha llançat una GBU-12 guiada per làser sense exit, i posteriorment un Apache que ha pogut abatre'l sense problemes.

Un dels equips ha creuat la presa rapidament per a comprovar que era segura.

Ja cap a les 0740D l'equip ha refet el camí cap a la base reseguint els punts anteriors. Destacar que, al passar per Dodge, el civil que anteriorment ens havia ajudat ens ha recriminat que destruïssim les plantacions d'opi i al veure perill (ja que anava armat) s'ha procedit a reduïr-lo i detenir-lo.

S'han escoltat els dos presoners cap a la base per a ser interrogats.

Farum Bagh: Els civils semblen hostils cap a nosaltres degut a la destrucció dels camps d'opi.

Baixes aliades:

2 WIA.

Baixes enemigues:

6 Baixes confirmades.
2 Baixes sense confirmar.

Baixes civils:

Cap.

Detinguts:

1 Talibà rendit.
1 Civil armat amb comportament hostil.
 
Last edited:

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#4
AAR DIA 3

A dia 11 d'Octubre de 2010 a les 0540D, HITMAN 1-2 ha sortit de COP Dragon per conduïr una patrulla de reconeixement en comboi seguint una ruta als voltants de la MSR Phoenix B.

Assolim el checkpoint Budweiser sense novetats, el comboi s'atura i fem contacte amb els civils, un dels quals ens adverteix de possibles emboscades a Farum (Heineken).

Seguim cap a Corona i ens trobem un xai mort al mig de la carretera. Despleguem l'Eddie i comprovem el cadaver, sense novetats, proseguim la marxa.

Passem Corona sense problemes.

A mig camí cap a Heineken comencem a rebre foc precís a uns 500 metres provinent de Spencer. Retornem el foc durant una bona estona i el tiroteig s'allarga. Finalment es crida suport de CAS amb un A10C que destrueix l'edifici d'on provenia el foc.

Arribem a Heineken i comencem a rebre foc esporàdic de RPG des d'alguns complexos. Es procedeix a netejar-los i es localitza un IED enterrat al creuament de carreteres. Es detona l'IED amb seguretat. Paral·lelament s'interroga i es deté un pastor amb comportament hostil que duia una radio a sobre.

El comboi es desvia cap a Spencer per a assegurar la zona i comprovar les baixes. A l'arribar, un tirador enemic fereix a dos membres de l'equip verd. Es neutralitza i es procedeix a realitzar els primers auxilis als ferits.

El comboi reprèn la marxa cap a Heineken i enfila direcció cap a Miller. A mig camí comencem a rebre foc de la dreta provinent d'un complex que haviem netejat dies anteriors. El tiroteig també s'allarga una estona, demanem suport de morters.

Localitzem un RPG amb caps termobàrics en un dels cadàvers i el requisem.

Arribem a Miller i comencem a rebre foc del sud a l'esquerra de la carretera. Retornem el foc i neutralitzem els contactes, ens adonem que la zona està farcina de bomblets sense detonar.

Aproximadament uns 30 contactes hostils comencen a assaltar la posició Miller i el foc s'intensifica notablement. Un projectil de RPG impacta sobre l'MRAP de comandament fent-lo explotar i matant als dos integrants de l'equip blau.

Finalment l'atac es repel·lit, es procedeix a retirar els cadàvers i a curar els ferits. Es cremen les plantacions d'opi properes i els vehicles restants refan el camí fins a base.

Baixes aliades:

2 KIA.
6 WIA.

Baixes enemigues:

42 Baixes confirmades.
1 Baixes sense confirmar.

Baixes civils:

1 Civil

Detinguts:

1 Civil amb comportament hostil.
 
Last edited:

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#5
AAR DIA 4

A dia 14 d'Octubre de 2010 a les 0000D, HITMAN 1-2 ha embarcat al CH-53 Super Stallion 'Fatboy' per a ser insertat prop del complex de Shamza per tal d'assegurar i establir PB Fires.

La inserció ha estat sobre les 0030D sobre la LZ Fires Charlie designada prèviament uns 200m al NE. La inserció ha estat molt calenta, un nombre indeterminat d'enemics han obert foc contra l'aparell abans, durant i despres de la inserció, des del E. Alguns dels projectils eren RPG.

HITMAN 1-2 s'ha mogut rapidament i ha assaltat Shamza en pocs minuts, la posició estaba deserta. Tanmateix s'ha netejat tot el complex de mines i qualsevol enemics que pogués haver amagat.

Cap a 0050D s'ha donat llum verda a FATBOY perque helitransportés el material, tanmateix a l'arribar a PB Fires s'ha trobat amb un foc molt intens des de diversos angles i ha hagut de deixar la primera caixa a uns metres de la base.

Cap a les 0100 ha tornat a fer un altre viatge transportant un Humvee i ha tornat a patir el mateix tipus de foc principalment des de E. S'ha acordat llavors demanar RTB i prescindir de FATBOY pel perill que suposava.

Paral·lelament s'ha traslladat part del material a PB Fires que ha començat a ser fortificat. S'ha ensamblat una M2 amb tripode a un dels terrats i s'han muntant murs de sacs al voltant dels accessos principals i de les dues posicions elevades.

Cap a les 0130 s'ha cridat suport de CAS de ANGEL-2-2 que ha acudit a la zona i ha fet diverses passades amb cartutxeria, en un moment donat l'aparell s'ha allunyat de l'AO i s'ha perdut el contacte amb ells.

A partir d'aqui i fins les 0300D només hem tingut foc esporàdic d'armes lleugeres a poca distància.

A partir de les 0300D hi ha hagut un intent d'assalt amb un vehicle lleuger amb una M2 muntada a sobre, el vehicle ha obert foc contra la posició i ha causat la mort de dos companys nostres i un més que ha quedat ferit. En el moment de l'acció s'ha hagut de destruïr el vehicle amb un M136 AT-4 que ha estat llançat sense protocol, causant un altre ferit lleu degut al 'backblast'. Despres d'aquest atac s'han colocat algunes mines M18 al voltant de la base.

Ja cap a les 0400D hi ha hagut alguns intents d'assalt, un dels quals a molt poca distància des del riu, que ha requerit la detonació d'una de les mines. Tots els intents d'assalt han estat neutralitzats sense mes ferits.

Cap a les 0500D ha arribat el comboi logístic a la base i cap a les 0600D s'ha donat l'operació per finalitzada.

Baixes aliades:

4 KIA.
2 WIA.

Baixes enemigues:

38 Baixes confirmades.
50 Baixes sense confirmar.

Baixes civils:

Cap

Detinguts:

Cap

Notes: S'ha conegut amb posterioritat que ANGEL-2-2 ha estat abatut al sortir de la zona d'operacions cap al sud. S'ha enviat un equip MARSOC a recuperar els cossos dels pilots.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#6
AAR DIA 5 - Deep Wound I

A dia 16 d'Octubre de 2010 a les 0200D, HITMAN 1-2 ha embarcat al UH1-Y 'Angel 2-1' i ha estat insertat a LZ Arrow.

Posteriorment l'equip ha avançat a peu cap a una cota al nord-oest de la posició i ha realitzat un reconeixement extensiu del complex objectiu mitjançant un RQ-11 Raven.

HITMAN 1-2 s'ha mogut rapidament cap al complex objectiu prèvia inspecció de dos complexos al sud que estaven deserts i un d'ells en ruines.

Cap a les 0300 HITMAN 1-2 ha assaltat el complex objectiu i ha abatut 5 PAX, dos més s'han rendit i han estat fets presoners. Durant l'assalt ha mort el company Rush i han resultat ferits lleus Hadrianus i Strayson.

S'ha recollit informació de les inmediacions i s'ha interrogat en un primer moment els presoners, ha quedat pal·lès que Old Rat no es trobava entre els cadàvers i per tant la informació errònia. No obstant un dels presoners ens ha donat una altre possible localització.

L'equip ha muntat un perímetre al nord-est del complex i ha demanat extracció de part d'Angel 2-1 que ha arribat rapidament a lloc, s'ha designat la LZ amb una llanterna estroboscòpica, mentrestant s'ha procedit a recuperar el Raven.

Per falta de previsió, no hi havia prou lloc a l'helicopter i dos integrants de l'equip, Kronus i Atunero, s'han hagut de quedar a terra a esperar el següent transport.

Al cap de cinc minuts ha tornat Angel 2-1, però s'ha vist sorprès per un intens foc enemic des de la línia d'arbres al nord de Shahbaz, un projectil RPG ha impactat sobre l'aparell, el qual s'ha estavellat.

El binomi que quedava, ha trencat contacte cap a l'oest i a un centenar de metres, s'ha avistat un gran nombre de contactes enemics assaltant Shahbaz des del nord.

Cap a les 0330, el binomi ha arribat a PB Fires i s'ha demanat extracció per part d'Angel 2-2. La resta de l'equip ha estat exfiltrat amb èxit.

Baixes aliades:

1 KIA.
4 MIA.
2 WIA.

Baixes enemigues:

5 Baixes confirmades.

Baixes civils:

Cap

Detinguts:

2 Talibans presoners
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#7
AAR DIA 5 - Deep Wound II

Cap a les 0330 HITMAN 1-2 s'ha rearmat a base i ha embarcat a ANGEL 2-2.

Cap a les 0400 HITMAN 1-2 ha estat insertat a LZ Beast.

HITMAN 1-2 s'ha mogut seguint el curs del riu fins a OP 1, i ha realitzat un breu reconeixement amb poc èxit.

HITMAN 1-2 ha seguit el curs del riu fins al punt de dislocament amb objectiu Angel. En aquest punt s'ha desplegat un RQ-11 Raven i s'ha fet reconeixement de la zona d'impacte.

HITMAN 1-2 ha assegurat la zona d'impacte (objectiu Angel) i ha abatut a dos PAX propers en silenci. S'han extret 3 cadàvers i un supervivent a una LZ improvitzada al nord de la posició.

HITMAN 1-2 ha designat dos bombardeigs de morters a la posició Canibal amb resultats molt positius.

Cap a les 0500 HITMAN 1-2 ha estat re-insertat a LZ Arrow per ANGEL 2-2. L'equip ha reseguit una serie de WP fins a l'objectiu Mordor. S'ha tornat a desplegar el Raven.

HITMAN 1-2 ha assaltat i assegurat els edificis de la posició Mordor, eliminant múltiples contacte. S'ha confirmat KIA de Old Rat. S'ha destruït un gran arsenal amb explosius.

Cap a les 0600 l'equip ha estat extret de l'AO per FATBOY.

A les 0610 s'ha donat l'operació per acabada.

Baixes aliades:

Cap.

Baixes enemigues:

37 Baixes confirmades.

Baixes civils:

Cap.

Detinguts:

Cap.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#8
AAR DIA 6 - Devil Inside

A les 0130D del dia 11032011 HITMAN 1-2 s'ha equipat a Camp Dragon i ha embarcat en un vehicle Humvee no artillat.

Degut a la falta d'intel·ligència s'ha procedit com a infanteria motoritzada fins a DOWNTOWN, realitzant dos punts d'observació previs i realitzant un assalt llampec a la posició. S'han recollit diversos documents referents als horaris de la guàrdia de l'ANP al palau del govern local, juntament amb material policial, una suma notable de diners, un portàtil i una bandera blanca amb la inscripció per la jihad (bandera dels talibans).

Cap a les 0230D s'ha procedit fins al punt OUTSKIRTS i s'ha assaltat el complex, dins del mateix s'han abatut a dos contactes hostils que anaven armats. S'ha decomissat un morter Podnos i un mapa amb anotacions per atacs de morter. Al mapa hi havia anotada una hora: les 0300D.

Inmediatament després s'ha rebut una comunicació de CROSSROADS que afirmava que diversos efectius de l'ANP acabaven de desertar i havien abandonat la guàrdia del palau governamental. S'ha procedit cap al mateix avançant amb cautela.

Un cop dins, el governador i el cap de l'escorta personal (contractistes principalment) han confirmat que molt probablement hi hauria un atac dels talibans sobre el recinte i ens han demanat que els ajudessim. CROSSROADS ha confirmat que no s'havia d'evaquar al governador si aquest no ho sol·licitava explícitament i que haviem de defensar el perímetre fins que es pugués organitzar un relleu. S'han desplegat els efectius al terrat de l'edifici principal i s'ha tancat al governador a una sala segura dins l'edifici que s'ha anat fortificant amb sacs de sorra.

Cap a les 0245D un camió desconegut ha intentat penetrar al recinte per l'entrada principal, sense èxit. Pocs minuts després, diversos contactes hostils han intentat penetrar al recinte per diferents punts desenvolupant-se un intens tiroteig.

S'ha demanat suport d'un Apache, que ha respost disparant dos missils Hellfire contra dos camions bomba que intentaven penetrar al recinte, els dos provocant grans explosions a una distància segura.

Cap a les 0300D i fins ben entrades les 0400D hi han hagun intents d'assalt constants amb menys intensitat. Un dels últims atacs perpetrat per mujahidins experimentats ha causat la mort de tres membres de l'escorta i dos marines ferits lleus. Cap a les 0430D s'ha donat l'assalt per finalitzat i s'ha ordenat el relleu des de Camp Dragon.

PD: Alguns civils s'han manifestat aquest matí davant la base de Camp Dragon queixant-se per suposades entrades abitràries a domicilis la nit anterior. Alguns dels civils lluïen banderes blanques.

Baixes aliades:

2 WIA (HITMAN 1-2)
3 KIA (Contractistes escorta)
2 KIA (Soldats afgans)

Baixes enemigues:

~32 Baixes confirmades.

Baixes civils:

2 ferits lleus per l'explosió d'un dels camions. Alguns danys materials notables.

Detinguts:

Cap.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#9
AAR DIA 7 - Archangel

Cap a les 0000 HITMAN 1-2 s'ha rearmat a base i ha embarcat a FATBOY 1-2.

Cap a les 0020 HITMAN 1-2 ha estat insertat a LZ Alpha.

HITMAN 1-2 segueix la ruta marcada fins a CP 1, es realitza un breu reconeixement i es descobreixen uns Humvees abandonats.

HITMAN 1-2 segueix fins a PO 1 i torna a realitzar reconeixement, es desplega el Raven i no es descobreix res destacable tret de dos civils en un terrat d'un edifici civil.

HITMAN 1-2 avança per salts fins a l'assentament i registra les vivendes i els civils.

HITMAN 1-2 descobreix un rastre de sang des dels Humvees fins a l'edifici de la fabrica i procedeix a registrar la fàbria.

Mentres groc esta registrant la fabrica, s'avisten diferents grups de contactes armats per les muntanyes properes avançant rapidament.

HITMAN 1-2 s'ha fet fort a la fabrica i s'ha demanat suport de CAS. Dins la fabrica s'ha localitzat un xai mort amb un explosiu i un rastre de sang que fa pensar que era una trampa. S'ha defensat la posició i s'han detonat els vehicles.

Cap a les 0300 l'equip ha estat extret de l'AO per FATBOY.

Baixes aliades:

Cap.

Baixes enemigues:

~80 Baixes confirmades.

Baixes civils:

Cap.

Detinguts:

Dos civils, despres s'han alliberat.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#10
FI DE CAMPANYA

Despres de l'Operació Archangel, el comandament del USMC decideix rellevar HITMAN 1-2 per la bona feina feta, tornem tots a casa despres de mesos d'intensos combats on hem perdut alguns dels nostres companys.

Semper Fidelis!

Assistència campanya:

Atunero - 8
SilverArrow - 5
Copess - 7
Kronus - 8
Rush - 3
Perites - 5
Hadrianus - 5
Strayson - 5
Papaoso - 1
Roder - 3
EnricPC - 1
Basset - 3
Macia - 5
Norfolk - 1
Lagia - 1
Luiraces - 3
Welrod - 1

Com a resultat, l'estat major concedeix la medalla de la ISAF als següents membres:

Atunero
SilverArrow
Copess
Kronus
Perites
Hadrianus
Strayson
Macia



Enhorabona a tots i ens veiem a la següent :çsi:
 
M'agrades: SilverArrow