Campanya Hub Campanya: Henderson Field

Status
No està obert per a més respostes.

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
984
91
28
#1
REQUISITS

Preset Segona Guerra Mundial.

NORMES
Normes de convivència a les partides.

CONTEXT HISTÒRIC

Henderson Field era un aeròdrom situat a l'est del Riu Tenaru al nord de l'illa de Guadalcanal, originalment construït pels japonesos i près posteriorment pels nord-americans. Va resultar un punt clau en el desenvolupament de la campaña del pacífic que va servir de base per les operacions aèrees de la Cactus Air Force.

La Batalla de Henderson Field, també coneguda com a Batalla de Lunga Point (pels japonesos) va succeïr entre els dies 23 i 26 d'Octubre de 1942 a l'illa de Guadalcanal. La batalla va ser terrestre, naval i aèria, tanmateix la mateixa es va decidir sobre el terreny.

En la batalla va enfrontar les forces de la 1st Marine Division i el 164th Infantry Regiment comandats pel General Major Alexander Vandegrift amb el 17th Army de l'Exèrcit Imperial Japonès sota el comandament del Tinent General Harukichi Hyakutake. Durant els dies de la batalla, les forces japoneses, dividides en diferents ales d'atac, varen realitzar continus assalts contra el perímetre defensiu de Henderson Field que estava fortament vigilat pels marines i la infanteria de la guardia nacional. El punt clau de la batalla va ser un punt elevat anomenat Bloody Ridge que defensava el Tinent Coronel Chesty Puller, on es va decidir el desenllaç de la mateixa.

Aquest documental es dels fets previs a la Batalla de Henderson Field.
[youtube]sxsClc_lJzY[/youtube]​

Perímetre previ a la batalla:

Forces amigues:
- 1st Marine Division.
- 164th Infantry Regiment.
- US Navy.
- Cactus Air Force.

Forces enemigues:
- 17è Exèrcit Imperial Japonès.


SERVIDOR

- Comunitat

EDITOR

- Atunero

CONDICIONS VICTÒRIA

A l'última missió ha de sobreviure almenys un 50% del grup i resultar en victòria.

Els que hagin participat almenys a un 80% de les missions de la campanya i sempre que aquesta hagi acabat en victòria, rebràn aquesta medalla:

RESULTAT CAMPANYA

Pendent.

NO RESPONDRE A AQUEST POST!!
 
Last edited by a moderator:

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
984
91
28
#2
FI DE CAMPANYA


La campanya de Henderson Field ha arribat al final. Ha estat una campanya molt interessant en que ens hem quedat cecs, no veiem res, ens han petat el cul els japonesos en més d'una ocasió, però hem tirat endavant i hem arribat al cinquè dia de batalla amb una gran victòria (pels pèls). Tal com es va indicar al principi, els que més han participat obtindràn una medalla de record per a la posteritat (i per emplenar una mica més la vostra firma), porteu-la amb orgull marines!

La condició per a obtenir la medalla era haber participat a un 80% de les missions, la segona missió es va repetir un cop per la qual cosa s'ha tingut en compte els que van venir a la primera pero no a la segona o a l'inrevés. Tenin en compte aquestes dades, el 80% de 5 missions son 4. El recompte absolut es el següent:

Atunero: 5
Silverarrow: 4
Copess: 4
Kronus: 4
Hadrianus: 4
Welrod: 1
Lagia: 2
ZeroQ: 2
Corsair: 2
Viper: 1

Per tant obtenen la medalla els següents membres:

Atunero
SilverArrow
Copess
Kronus
HadrianusFelicitats a tots!!
 
Status
No està obert per a més respostes.