Problemes amb X-52 i LOMAC

21 Febrer 2011
153
0
0
#1
Vaja culebrot!! Continuo amb problemes doncs el LOMAC (d'ençà he canviat a Windows 7) no em reconeix el X-52. Com si no hi fos.

-Vaig començar instalant el mateix software original amb el que volava amb XP i res de res.
-Després vaig actualitzar Drivers i vaig instalal'última versió del software i res de res tampoc. És més, m'apareixia un missatge d'error cada vegada que intentava carregar un perfil.
-He tornat a instalar el sofware original. Si més no amb aquest puc volar amb IL2...
-Estic una mica fins els pebrots d'aquest problema i ja em plantejo seriosament canviar de Joy.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#2
Alguna solució he de tindre, perquè molta gent vola amb l'X-52 amb windows 7. Prova desinstal·lant els drivers antics, esborrant tots els arxius i carpetes, encara que estiguin buides, del X-52, i instal·lant els drivers nous. De vegades si romanen les carpetes donen problemes, amb el Cougar m'ha pasat un parell de vegades.

Mirat també els fòrums oficials de Saitek, potser a algú mes li ha passat i la solució esta publicada. Realment es estrany el que et passa.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
Mirant un mica per internet, diuen que l'assignació per defecte de botons del FC2 pot donar problemes amb l'X-52, aixi doncs cal esborrar les assignacions de botons (no de tecles) a totes les columnes que no corresponguin, es a dir, si per defecte te assignat Release Weapon al Boto 2, s'ha d'eliminar, perquè tu al perfil ja tens que el Boto 2 es Space que es Release Weapons.
 
21 Febrer 2011
153
0
0
#5
PROBLEMA SOLUCIONAT!! :çvic: çXD
El problema és que tenia un arxiu de SAITEK a la carpeta de Temp que m'estava fent la guitza. Un cop eliminat l'arxiu en questió, tot s'ha instalat la mar de bé.

Però ara, per no perdre l'emoció, m'ha sorgit un segon problema. Sembla que hi ha una interferència entre el POV1 i el POV2, perquè cada vegada que assigno una funció a un, també canvia automàticament a l'altre. És un problema interessant que he destudiar detingudament. Aquí menys volar fem de tot...