Normativa de les missions i campanyes

Status
No està obert per a més respostes.

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,676
35
48
#1
1.- Convocatòries de campanya i missions

1.1 L'staff penjarà en aquest fòrum les convocatòries de campanya o de missió amb els següents paràmetres (Fitxa tècnica de la missió):

- Títol de la missió
- Bàndols implicats
- Avions disponibles
- Context històric de la missió i bàndol en el que es volarà.
- Nombre màxim de jugadors (si s'escau)
- Temps estimat de vol
- Mapa i avions disponibles
- Dia i hora de la convocatòria.
- Nivell de pilots acceptats per a la missió. (Obert a tots els inscrits, Pilots actius, Vol de combat bàsic, Vol de combat avançat, etc)
- Enllaços necessaris a informació adicional o descàrregues necessàries per la missió. (skins, etc )

1.2 - És responsabilitat de cada pilot que vulgui participar, mirar la convocatòria, llegir amb cura i atenció la fitxa tècnica i tenir les instal·lacions i configuracions necessàries preparades per poder-se connectar puntualment i sense contratemps a la hora indicada.

1.3 - Per donar temps a que els pilots puguin preparar-se, la convocatòria es penjarà sempre amb un mínim de 4 dies abans de la data de la missió.

1.4 - Els pilots confirmaran l'assistència al canal de Discord #il2-assistència. Un pilot que no hagi confirmat l'assistència i es presenti a l'hora de iniciar la partida pot trobar-se que no té plaça disponible per participar a la missió.

2.- Inici de les missions.

2.1 - Les missions s'iniciaran puntualment a la hora de la convocatòria. Es recomana a tots els pilots participants ser-hi uns 10 minuts abans de la hora de inici al team Speak.

2.2 - Per respecte als pilots que han estat puntuals, en cas de que un pilot sigui absent a la hora de inici, no se l'esperarà i es llençarà la campanya/missió sense ell.

2.3 - Per als pilots presents, en cas de que hi hagi un problema tècnic que l'impedeixi connectar-se a la missió, se l'esperarà un màxim de 5 minuts. Passat aquest temps, si el pilot no ha pogut solventar el problema, es llençarà la campanya sense ell.

3.- Dinàmica a les missions

3.1 - Les missions del IL-2 són simulacions en un entorn bèl·lic. També es simularà el sistema d'ordres/autoritat militar. Per tant, els pilots hauran de seguir tant escrupolosament com puguin les indicacions i instruccions del lider de l'esquadró en el que volin. Ignorar expressament les instruccions del lider i anar per lliure pot implicar amonestacions o en cas de reincidència, la prohibició de volar en missions oficials de l'esquadró mentre no s'aclareixi el tema amb el pilot.

3.2 - Si durant la fase d'enlairament un dels pilot pateix un incident/accident que li impedeix continuar amb la missió, s'actuarà en funció del tipus de missió: En cooperatives externes, amb altres esquadrons (SEOW, FIBOW o similar) no es re-iniciarà la missió. En missions cooperatives internes, entre membres de l'esquadró, queda a discreció del l'staff decidir si s'interromp la missió i es torna a llençar o si es continua la missió amb els aparells que quedin. En qualsevol cas, una vegada completada la fase de enlairament, si algun dels pilots pateix un incident/accident que li impedeixi continuar el vol, no es reiniciarà la missió, a menys, és clar, que la pèrdua dels aparells accidentats afecti a aparells claus per la missió i privi a la propia missió de sentit.

3.3 - Queda totalment prohibit que un pilot abatut o mort durant una missió, a partir d'aquell moment doni per el Team Speak informació rellevant sobre l'entorn, l'enemic o la pròpia missió a la resta de participants que encara són en vol. Els pilots que vulguin comentar la jugada poden canviar a un canal diferent de Team Speak a on els seus comentaris no puguin distorsionar la presa de decisions dels pilots que encara són a la missió.

3.4 - Si en el moment de llençar la missió no hi han prou pilots participants com per que la missió pugui efectuar-se amb garanties, els presents poden decidir si bo i així volen volar la activitat inicialment programada o volar en qualsevol altra activitat.
 
Last edited:
Status
No està obert per a més respostes.