Guia de configuració gràfica i millora de rendiment

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Obro aquest fil perquè fem les nostres aportacions per millorar el rendiment del joc.

Primer de tot us deixo una magnifica web que ens ajuda a millorar el rendiment del joc. Bàsicament es una guia per retocar els paràmetres. A mes, inclou 3 fitxers USER.cfg per provar. Personalment recomano el primer (que posa recomanant). El de Performance no ho recomano, el nivell gràfic perd molt.
https://www.redacted.tv/custom-user-cfg ... alpha-2-x/

L'únic que s'ha de fer es baixar el fitxer USER.cfg i ficar-ho a la carpeta INSTALL FOLDER\Cloud Imperium Games\StarCitizen\Public tal com posa a la guia. A mi el rendiment del joc m'ha millorat una barbaritat.

A mes la guia dona altres consells, com tancar el Launcher després d'executar el joc, ja que no cal i consumeix molts recursos.

Tot i així, fer un aclariment important sobre el rendiment (FPS) del joc.
He estat consultant una mica, i es veu que el rendiment al PTU o el LIVE, es molt inferior a la resta de modes de joc. Això es degut a que en aquests modes, molts càlculs, com la física, no els fa el nostre ordinador, si no el servidor d'ells, i degut a la latència, això fa que els FPS baixin una barbaritat. Es per això que en el LIVE i PTU no us heu d'amoïnar perquè us doni pocs FPS, no es culpa del vostre ordinador. Es veu que per la versió 3.0 aquest problema ha de millorar, ja que el codi actual que es el del CryEngine bàsicament, no estava pensar per partides de mes de 16 i amb tants càlculs ni per multicore. Els treballadors de CIG estan treballant de valent per refer el codi gràfic, el de xarxa i el suport per DX11 i DX12 de forma nativa, el que farà augmentar els FPS molt quan estigui acabat, però va per llarg.