QUI SOM ELS CAVALLERS DEL CEL?

Amb la intenció d'omplir un buit existent en la simulació, neix Cavallers del Cel, la primera Comunitat Catalana de Simulació, que pretén impulsar la simulació Catalana, acollint en una mateixa comunitat, a tots aquells que desitgen gaudir dels diferents simuladors en un ambient proper, divertit i exigent.

Amb aquesta comunitat, donem un pas mes en el foment de la simulació no solament a nivell nacional si no també internacional, i la diversificació de les experiències, obrint els braços a noves idees i noves formes de concebre aquesta passió que ens uneix, la simulació.
Des dels Cavallers del Cel estem àvids de nous membres, tots aquells que creen i donen forma a una comunitat. Per això us animem a participar amb nosaltres, a visitar els nostres fòrums i a provar les nostres partides, de ben segur que quedareu satisfets.LA NOSTRA ESSÈNCIA

La nostra missió

Volem expandir la simulació en la nostra cultura i fomentar l'interes per la nostra passió, i així gaudir entre més d'una afició divertida i exigent. Hi es que tot lo bo és millor si es comparteix.

Els nostres valors

Amb el bon ambient que es crea entre camarades en les partides que vivim en els simuladors, i les trobades de germanor que fem forà del mon virtual, fomentem la cultura de la simulació mes enllà dels límits virtuals, i portem el millor de la simulació al nostre dia a dia.

La nostra solució

Per poder fer tot això, dotem als nostres membres de tot un entorn dinàmic i participatiu, amb una web potent, un fòrum replet d'informació, i un servidor de veu per poder parlar entre nosaltres i organitzar-nos.

Vinga, que són pocs i covards!

"Falcon 1, enemics a les dotze, calents, necessito ajuda"