Campanya DIVENDRES 16/06/2023 - 22:30 - MISSIÓ COUNTER-STRIKE

Riddick

Nou usuari
5 Maig 2020
16
2
3
47
#1
El comando ultranacionalista espanyol “LaRoja” s’ha desplegat durant la nit a la palmera de Dubai on s’estava celebrant el Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya, des d’una illa propera on es creu que tenen una base de entrenament.
En el primer comunicat han expressat la seva intenció de acabar amb en Mossèn Junqueras a les 7:00AM si no s’atenen les seves peticions. Han anunciat que faran una demostració de força abans de les 6:00AM, volant els ponts que uneixen la palmera amb el continent.
El Ministeri d'Assumptes Espanyols (MAE) ens ordena enlairar-nos sense perdre ni un minut i neutralitzar els atacants. Pel que hem sabut es tracta de binomis de vehicles amb canons de 12,7mm i esquadres de terroristes amagats en terrats i a la vora del túnel.

Screen_230611_190313.jpg

Screen_230610_114201.jpg


És una missió ideal per a helicòpters, on 2x UH-1H netejaran els terrats amb la minigun, mentre que 2x AH-64D trauran del carrer les vehicles armats.

Els satèl·lits han revelat també moviment d'helicòpters en una illa propera, pel que també s’enlairarà un F18 que els neutralitzarà. Es creu que poden portar algun tipus d’explosiu de gran potencia i no els podem deixar arribar a la palmera. L’hotel on es fa la convenció sembla ser el seu objectiu.
L’F18 haurà de volar lent i baix per poder detectar els helicòpters, també li serà de gran ajuda dominar l’apuntat amb l’HMS del casc. No s’esperen altres amenaces aèries, però esteu alerta.

Estem estacionats a la estació naval de SAS Al Nakheel i tenim uns 100Km de vol fins al punt d’entrada a terra ferma. Arrenqueu i sortiu sense esperar. Forçeu la màquina fins a 120 KTS per a no perdre ni un minut.

Cavallers... el rellotge està en marxa.
 

Attachments