Important Augment de la quota mensual pel lloguer del servidor i el hosting web

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Com sabeu tots, des de que vam iniciar el nostre viatge ara fa ja més de 12 anys, sempre hem tingut una quota voluntària on demanàvem un mínim de 6€. Fins ara havíem pogut costejar les despeses de la comunitat, principalment el servidor dedicat i el hosting, que ens donen coses com el web, els servidors dedicats dels simuladors, el servidor del Teamspeak3, els webs de documentació, servidors que hem tingut de Minecraft, Project Zomboid, etc

Però amb el nou servidor més potent que vam agafar, que ens va permetre tenir capacitat per posar en marxar els servidors dedicats dels simuladors (que abans no podíem), hem passat de tenir superàvit a dèficit, es a dir, mentre abans podíem anar fent guardiola mica en mica, ara en un o dos mesos no podrem costejar el lloguer.

Es per això, que farem aquest pas, que en 12 anys no hem volgut fer, perquè us volem cuidar el màxim possible, i ara establirem una quota mínima de 10€ mensuals. Es a dir només 4€ més. Amb aquest 10€ al més, que es menys que el Netflix, el mateix que Spotify, menys del que us gasteu molts de vosaltres en cubates el cap de setmana, podrem mantenir els serveis que us donem fins ara i dels quals heu gaudit tots.

Per això es important que seguiu aquests passos, ja que els heu de fer vosaltres per modificar la quota.

1. Primer us identifiqueu al web de Paypal.
2. Després al menú de a dalt aneu a la icona de l'engranatge, a la dreta del tot.

1.png

3. Aneu a Pagos.
4. Feu clic a Pagaments automàtics.

2.png

5. I feu clic a la caseta.

3.png

6. Llavors heu de cancel·lar la subscripció.
7. I amb l'enllaç de sempre nostre torneu a fer la subscripció de nou.
8. Recordeu quan feu la nova subscripció marcar la casella de Convertir en donatiu mensual.

Tot i que posem una quota mínima de 10€, recordeu que podeu aportar més si voleu, així assegurem que arribem al cost del lloguer i podem crear una mica de guardiola per imprevistos o temps de vaques primes.

Donar-vos les gracies a tots per l'esforç que heu fet durant aquests anys i pel que heu de fer ara, sense vosaltres això no es possible :çsi:
 
Last edited:
M'agrades: Atunero i Copess