QUÈ SÓN ELS CORBS BLAUS?

Els Corbs Blaus és una empresa militar de seguretat.A MORT DES DEL CEL!

Missions d'infiltració i sabotatge, operacions de rescat, vols de reconeixement, patrulles d'escorta. Som una empresa de seguretat d'elit capaç de fer front a les missions més exigents.

Si busques un joc casual, on puguis fer missions sense cap planificació prèvia i sense cap entrenament, crec que la Org del Candy Crush Saga busca becaris. Als Corbs Blaus cerquem realisme, roleig, implicació i ganes de millorar com a marine.
No tens cap coneixement de combat, i penses que seràs una molèstia? No et preocupis, aquí volem gent amb ganes, no cal que siguin experts ja. Nosaltres et posarem en forma, t'explicarem tot el que el cal saber, i t'ajudarem perquè siguis tot un expert.
I pensa que aquí no entrenem jugadors del CoD, aquí entrenem pilots i marines de combat. Apliquem els procediments reals, extrets dels manuals de combat de les forces existents al món, amb l'assessorament de companys ex-militars. Sí t'agraden els reptes, si penses que pots arribar a ser un Tier1, aquest és el teu grup.

També entenem que SC ofereix mes coses que la pura vida militar, i per això oferim d'altres experiències. Tenim una estructura i logística que permet als nostres membres desenvolupar tasques alienes a la vida militar, com transportar, finances, logística, exploració, i en general tot lo que es pot fer a SC. Dintre del grup, tenim diferents seccions que permeten fer les tasques alienes al combat, però dintre del grup. A més donem llibertat perquè els nostres membres al seu temps lliure puguin moure's segons els seus propis interessos.

QUE VOLS FER?

Dintre dels Corbs Blaus tenim diferents departaments, segons els teus interessos a l'Star Citizen. Fes carrera amb nosaltres!.

...

Personal

Captació, entrenament.
...

Intel·ligencia

Recaptar informació, cerca de informació, investigació de grups.
...

Operacions

Planificació de missions, reunions.
...

Logística

Equipació, missions, funcionament, finances.
...

Protocol

Arguments de venda, codi ètic, reunions.


Mentre camini per la vall de la mort no em pot fer por cap mal, perquè sóc el més malvat fill de puta de tota la vall.

G.S.Patton

ALLISTA'T!

A mort des del cel.