Campanya Hub Campanya: Zeitenwende

Status
No està obert per a més respostes.

SilverArrow

Administrador
Membre del personal
Administració
Community Manager
6 Novembre 2014
1,900
99
48
#1
.
x
CFOR.png

ZEITENWENDE

REQUISITS

ArmA3 + APEX + GM
Mod-set: Bàsic, Terrenys i Moderna
Mods edició: CBA + BWmod + CUP + CUP MAPS + GM + RHS

CONCEPTES BÀSICS

Argot Militar Bàsic,

CONTEXT

Chernarus , març 1999

La caiguda del mur de Berlin ha causat estralls a tot Europa. La Unió Soviètica s’ha dissolt, i els països que tenia subjugats a través del Pacte de Varsòvia han guanyat la independència de manera efectiva.

De manera similar, la neutral República Federal Socialista de Zagoria ha implosionat i la majoria dels seus territoris s’han independitzat, en alguns casos després de sagnants guerres amb la matriu. Múltiples massacres i neteges ètniques han tingut lloc , fins i tot davant dels cascos blaus de l’ONU que de forma passiva s’han limitat a observar sense intervenir.

Al sud de Zagoria, la província de Chernarus havia gaudit històricament d’un règim autonòmic que va ser derogat per les autoritats zagorianes l’any 1990. Alhora que es va iniciar una campanya militar i política de repressió per eliminar la llengua local i expulsar el grup ètnic majoritari de la regió; ja que els zagorians consideren Chernarus com la seva “terra santa”.

El primer ministre britànic Tony Blair ha convençut els seus aliats de l’OTAN d’iniciar una “croada” per tal d’evitar un nou genocidi a la regió i restaurar el prestigi perdut per Occident durant els anys de passivitat a Bosnia i Rwanda. Defensant premisa de “Mai més”. En la mateixa direcció, el parlament alemany ha aprovat que el país participi en la seva primera missió ofensiva des de la Segona Guerra Mundial.

OPERACIONS

- Op. Noble Angel. T.B.D.

PARTICIPACIÓ

Tot aquell qui assisteixi al 75% de les missions obtindrà la cinta de participació:






Assistència total

-

Disclaimer. La campanya és fictícia malgrat que s'ha inspirat de manera lleugera en diferents fets històrics com en els fets a Kosovo de l'any 1999.
 
M'agrades: Atunero

SilverArrow

Administrador
Membre del personal
Administració
Community Manager
6 Novembre 2014
1,900
99
48
#2
PROVINCIA DE CHERNARUS

La província de Chernarus és la més oriental de la República Federal de Zagoria.

Història recent.

T.B.D.

Geografia.

És una regió muntanyosa amb una costa rocosa amb alta densitat de boscos temperats.

Demografia.

T.B.D.

Economia.

La principal activitat econòmica és la mineria (en especial el nickel, el zinc i la bauxita). Però la major part de la població viu de l’agricultura.

Poblacions.

L'àrea conté un nombre ampli de petites poblacions i dues ciutats importants, la capital Chernogorsk i al costat Elektrozavodsk que és el centre industrial de la regió, amb una important planta elèctrica.

postal.jpg
 
M'agrades: Atunero

SilverArrow

Administrador
Membre del personal
Administració
Community Manager
6 Novembre 2014
1,900
99
48
#3
FACCIONS

OTAN CFOR

T.B.D.

EXÈRCIT D'ALLIBERACIÓ DE CHERNARUS

Conglomerat descentralitzar de grups rebels chernarussos. Tenen enllaços estrets amb el crim organitzat, i se sospita que fins i tot amb grups extremistes com Hezbollah, Al Qaeda i els Talibans.

FORCES ARMADES DE ZAGORIA

Les forces armades de Zagoria inclouen l'exèrcit i les altres branques militars, així com les tropes d’interior zagorianes -un cos policial de naturalesa paramilitar- i grups paramilitars afins.
 
M'agrades: Atunero
Status
No està obert per a més respostes.