Cavallers del Cel Comunitat Catalana de Simulació

Com allistar-se

Tota l'informació necessària per allistar-se.

Autor: Viper » 14 juny 2010, 14:37

Entrar a formar part dels Cavallers del Cel no és solament un honor, també és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb altres grups.
Aquesta és una comunitat que té dues coses en comuna, la seva passió pels simuladors de qualsevol tipus, i l'ús del Català com llengua oficial de la comunitat, en un panorama on fins ara no es trobaven grups de simulació virtual exclusivament catalans.

Per a allistar-se has de complir certs requisits i seguir uns passos específics.

Requisits

- Entendre i parlar Català.
- Acceptar les Normes d'ús del Fòrum i la Normativa de la comunitat.

Passos

1- Llegir les Normes del Fòrum i la Normativa de la comunitat.
2- Registrar-te al fòrum.
3- Sol·licitar el teu ingrés a la comunitat a traves del fòrum Allistament.

Grups i Acadèmia

Una vegada siguis membre de la comunitat, podràs posar-te el TAG de CC_ davant del teu nick, no abans, ara tens diverses opcions a seguir, la principal de totes és unir-te a alguns dels Grups que conformen la comunitat. Existeixen diversos Grups dedicats a diferents simuladors. Per a sol·licitar el teu ingrés al Grup de la teva elecció, dirigeix-te al fòrum del Grup en qüestió i llegeix la informació de com ingressar.

Et recomanem que entris assíduament al Team Speak, és on mes directament podràs parlar amb la resta de membres, i podran resoldre't els teus dubtes de forma mes clara. Això si, abans de preguntar assegura't haver buscat bé la informació en el fòrum.

Team Speak

El Team Speak (TS) és un programa que serveix per a parlar per internet en temps real i sense cost. És la utilitat mes usada en simulació, doncs ens permet comunicar-nos durant les partides amb la nostra pròpia veu, a més de poder xerrar, realitzar reunions i d'altres.

No és necessari cap equip especial, a part d'un micròfon, i consumeix poquíssims recursos del sistema. Per a baixar-ho pots anar a la pagina oficial de Team Speak. Actualment fem servir la versió 3.

Per entrar al nostre TS3 les dades son.
Adreça: ts.cavallersdelcel.cat Pass: cat
Imatge
Software en Català - http://www.softcatala.org
Avatar de l’usuari
Viper
Administrador
Administrador
 
Entrades: 7081
Membre des de: 14 juny 2010, 12:50
Ubicació: Esplugues de Llobregat - Catalunya

Torna a: Allistament