Cavallers del Cel Comunitat Catalana de Simulació

Hub campanya: Outer Hell

Partides a nivell intern del grup.

Moderadors: Personal Arma, Cap ArmA

Autor: Copess » 01 oct. 2017, 15:03

Imatge
REQUISITS

ArmA3 + APEX + Estàndard CC Bàsic + Opcional (només Alive) + Theseus Services
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... 6999497&se

SITUACIÓ

Altis, any 201X

El govern d'Altis ha fallit, l'exercit s'ha aixecat en un cop d'estat. L'exercit Rus, aprofitant el descontrol, ha llençat una ofensiva per el sud-est de l'Illa, afirmant que vol protegir els pobles del sud-oest, de població immigrant russa majoritariament. Milicies en contra de l'exercit nacional i a favor de l'antic govern també s'han alçat. Les forces de l'U.N. intenten posar pau i proposen una via diplomàtica ; mentrestant han decidit "ocupar" i defensar diferents ciutats i posicions estratègiques del nort-oest marcant així una zona "neutre".

Davant d'aquest panorama, diversos exercits militars privats (PMC) s'han instalat a l'illa o aprop d'aquesta ; alguns colaboren amb Russia, alguns amb l'U.N., altres van per lliure...

Buscant fer negoci, sense cap tipus d'ideologia política, neixen els Silver Dogs. Un PMC que buscarà fortuna en aquestes aigues. De moment i, aprofitant una antiga plataforma petrolífera al nort de l'illa, han instalat la seu central.

El camí que queda per recorrer és llarg i, a mesura que completem les tasques que ens encomanin els nostres clients, veurem una evolució d'Altis.

QUI SOM?

La filosofia dels S.D. no és la de una PMC convencional. En aquesta illa d'Altis hi ha un conflicte sobretot polític ; la U.N. no serà capaç d'atacar directament als russos, ja que podria exclatar una guerra mundial, per això seguint la "recepta" de la guerra freda, els dos bandols utilitzen uns "testaferros" els quals els fan lluitar entre ells (recordem que la federació rusa està a favor del E.N.A. i la U.N. està armant al F.A.N.). Que passa si la E.N.A. o el F.A.N. està perdent? Com poden els seus tutors ajudar-los sense atacar al seu subministrador? Contractar una PMC composada per uns quants mercenaris no és suficient, es necessiten més soldats, més maquinària de guerra... que no produeixin conflictes polítics. Aqui neixem els Silver Dogs, una PMC 2.0., el que es podria dir... un exercit "sense fronteres", sense nacionalisme i sense ideologia.

FACCIONS
-PMC Silver Dogs

- Exercit Rus, exercit de l'U.N., Exercit Nacional d'Altis (E.N.A.), Front Anti Nacional (F.A.N.), diverses PMC...

PUNTUACIÓ
Sistema de GMP (Gross Military Product)

Sistema econòmic on cada missió tindrà una recompensa per cada objectiu principal i secundari. Aquestes recompenses es podran gastar en invertir a la base (comprar defenses, vehicles per utilitzar a les missions, armament diferent...)

RECOMPENSES i COSTOS
- Missió complerta (pagament fixe de 500GMP)
- Objectiu principal: +500GMP
- Objectiu secundari: +250GMP
- Baixa aliada: -25GMP
- Vehicle aliat destruït: Pèrdua del vehicle permenent.
- Cost d'equipar un soldat*: -50GMP

MERCAT NEGRE** (preus)
- Helicopter de transport: 100GMP
- Helicopter CAS: 150GMP (ie. AH-1Z)
- Vehicle de transport ràpid: 50GMP (ie. Cotxes de transport armats, no armats no blindats)
- Vehicle de transport blindat : 75GMP (ie. MRAP)
- Vehicle blindat lleuger: 100GMP (ie. APC)
- Vehicle blindat pesat: 200GMP (ie. M1 Abrams...)

*Cada participant a la missió, suposarà un cost d'equipament
**Quan es compra un vehicle, es podrà utilitzar en tantes missions com calgui, mentres no sigui destruït


MAPA
Imatge
Copess l’ha editat per darrera vegada el dia: 25 oct. 2017, 09:46, en total s’ha editat 4 vegades.
Imatge
Laissez faire et laissez passer, le monde va de lui même
Avatar de l’usuari
Copess
Capgròs
 
Entrades: 81
Membre des de: 08 maig 2017, 09:19

Autor: Copess » 23 oct. 2017, 11:08

Enllaç de la missió viewtopic.php?f=37&t=5357

Outer Hell 1º : HIRED

SITUACIÓ
Després d'observar diversos conflictes aïllats a l'illa, sembla que tenim oportunitat de recuperar la inversió :

Madero, l'antic cap del govern d'Altis, expulsat del poder per l'E.N.A., ha reunit els anitcs "alcaldes" de les ciutats de l'illa. L'expresident està sota la "protecció" de la U.N., però vol intentar una solució pacífica a la jove guerra civil i, utilitzant l'influencia dels alcaldes, frenar el cop d'estat, tranquilitzar el Front Anti Nacional i aconseguir arribar a un tracte sense haver de vessar més sang. Recordem que el nostre V.I.P és conegut per la seva ideologia mixta : de pacifista al més pur estil Gandhi a ferm com Churchill. Encara no vol donar llum verda al F.A.N., tinguent esperança de que l'exercit nacional recapacitarà.

Aquest matí, durant la reunió amb els dirigents, han rebut una amenaça contundent de part del E.N.A.. Madero, que vol demostrar que no té por a ningú s'ha llençat un farol donant-lis les coordenades d'on es fa la reunió, diguent que els espera allà per parlar-ne. Obviament avui no serà un dia de negociacions, la guerra civil ja ha començat. Just penjar el telèfon, el secretari de Madero ens ha contractat i pagat una quantia extra perquè ens hi presentem com abans millor.

MISSIÓ
No sabem ben bé que vol aconseguir amb aquesta reunió, però de ben segur que l'Exercit Nacional apareixerà per assassinar l'antic president. La nostra missió serà protegir-lo a ell i als seus companys dels enemics.

Si veiem que no es possible protegir-lo en la localització on es troba, serà possible evacuar-lo, tot i que rebrem una penalització del pagament si això passa.

Un cop acabem amb l'atac enemic, si tenim temps i ens veiem en cor, podriem atacar a una base pròxima per aconseguir suministres.

BALANÇ DELS COMPTES

•Balanç :
1'000GMP
-50 ametralladores fixes
-50 explosius
-100 Bradley
-50 Tigr
-400 equipament
350GMP

RESULTAT
-Tot un éxit : tant en Madero la majoria dels seus polítics han sobreviscut a l'atac desmesurat del E.N.A. (+600GMP)
Hem tingut 3 baixes, per tant ens toca pagar 150GMP com a compensació a les families. (-150GMP)
El comandant ha recollit les queixes dels S.D. i logística tindrà que buscar-se un proveïdor d'armes i vehicles nou, aquest cop més fiable aparentment

Balanç final : 800 GMP
Imatge
Laissez faire et laissez passer, le monde va de lui même
Avatar de l’usuari
Copess
Capgròs
 
Entrades: 81
Membre des de: 08 maig 2017, 09:19

Autor: Copess » 14 nov. 2017, 12:27

Outer Hell 2º: Backup, back down

Enllaç de la missió http://www.cavallersdelcel.cat/forums/viewtopic.php?f=37&t=5375

SITUACIÓ
5 dies després de la operació "hired"

Altis segueix casi com sempre, al no atacar a la base de la E.N.A. no ha perdut zona d'infulencia però si que han perdut bastants efectius. La U.N. segueix en la seva zona neutral. El F.A.N. està llençant una ofensiva a la "terra de ningú" del mig d'Altis, on s'han trobat amb l'exercit Rús.

Després de la difícil missió anterior, hem rebut ofertes de tots els bàndols ; els russos (extraoficialment) demanant-nos que assesinem a Madero, Madero demanant-nos que assessinem al capità general de la E.N.A., la U.N. (extraoficialment) que ataquem punts claus dels russos...

Després d'una votació democràtica, en D.D. Silverarrow ha decidit que agafarem la proposta de Moscú i anirem a assessinar a Madero. És ben bé que som soldats de fortuna eh?

Si la nostra missió és satisfactòria, la facció més forta esdevindrà Russia.

MISSIÓ
L'equip d'inteligència rus ens ha proporcionat una serie de punts claus ; desde garatges on podrem apropiar-nos de vehicles (no gaire moderns ni en gaire bon estat, ja que estracta d'un exercit rebel) i suministres enemics fins a les diferents cases de seguretat des d'on el senyor Madero ha estat dirigint el F.A.N. durant els últims 5 dies.

Aprofitarem que el gruix del F.A.N. està lluitant contra els russos al mig d'Altis, per cumplir el nostre objectiu. El silenci és una opció, bàsicament perquè la missió es tornarà una carrera contrarellotge si el F.A.N. envia reforços a la retaguardia per defensar el seu lider.

Alternativament, un informador (que es va enterar que el nostre contacte del mercat negre ens va estafar) ens ofereix per 25GMP la posició del estafador que ens va vendre un cotxe lleuger a preu d'un blindat lleuger. Ningú ens paga perquè "ajustem comptes", però la satisfacció i la moral del equip es veurien altament recompensades.

Balanç de comptes
800 GMP
-XGMP (equipament de soldats)
-25GMP per l'informació

RESULTAT
- Males noticies : Hem "executat" al exproveïdor; ara mai sabrem on estan els nostres diners. El Chinook ha caigut, n'haurem de comprar un altre. I hem tingut dues baixes
- Bones noticies : Hem assassinat a Madero, i la moral del equip s'ha multiplicat exponencialment.
- Noticies divertides : en Roca li agrada el puenting sense corda.

Resultat : 800 - 200 (equipament) - 25 (informació) - 50 (ametralladora i rifle de tirador) - 50 (baixes aliades) + 550 (recompensa missió) = 1025 GMP

Mapa
Imatge
Imatge
Laissez faire et laissez passer, le monde va de lui même
Avatar de l’usuari
Copess
Capgròs
 
Entrades: 81
Membre des de: 08 maig 2017, 09:19


Torna a: Operacions Internes

cron