Campanya Hub Campanya : Infern a Rug Sat

9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#1

REQUISITS

Arma3 + Apex
Pre-set: Vietnam --> http://www.cavallersdelcel.cat/forums/threads/servidor-dedicat-com-accedir-hi-i-presets.5413/post-40853

CONTEXT HISTÓRIC

Rung Sat es una regió de illes pantanoses 25 km al sud est de Saigon (Avui Ho Chi Mihn City). Aquestes illes formen el delta del riu Soai Rap. La regió es comunica al sud oest amb l'immens delta del Mekong. La zona ha estat sempre un amagatall dels vietcong a un pas de la capital, Saigon. La illa de Doung es una de les moltes illes que composen aquest gegantí aiguamoll i està subdividida en illetes que son el hogar de comunitats de camperols i pescadors.


Les tropes americanes a la zona eren els marines i la "marina d'aigues marrons". Prendrem el lloc de una unitat de USMC Force Reconnaisance i ens dedicarem a hostigar als "charlies" a la zona.

Missió 1: Els aiguamolls de Bihn Dai
Tenim de patrullar els quatre grups de poblats que composen Bihn Dai, estant atents a la possible presencia del Viet Cong i amb els ulls oberts per qualsevol intel·ligència que poguem trovar.

Resultat de la misió:
Exit Parcial. Es detecta presencia del vietcong a tres dels quatre poblats. Es demanen atacs d'artilleria que planxen els pobles amb presencia enemiga.Degut al petit tamany de la patrulla no s'aconsella entrar en els pobles bombardejats a netejar. No es trova cap intel. Es trova accidentalment un caché d'armes del vietcong que es destrueix. (Inteligencia a Da Nang creu que hi havíen al menys quatre cachés a la zona). La patrulla aconsegueix evacuar la zona, bo i estar en contacte i perseguida per forces superiors. La evacuació sota foc es exitosa. No hi han baixes propies.

Asistencia:
Atunero
Boira
Corsair
Kronus
 
Last edited:
M'agrades: SilverArrow